Pronájem ubytování, Mikulov, K Vápence, 266 m2 (ID: 1463007)

K Vápence, Mikulov

42 000 Kč
/za měsíc
Služby a energie nejsou v ceně pronájmu.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaK Vápence, Mikulov
ID711
Plocha užitná266 m2
Plocha budovy312 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Mikulově

Popis

Pronájem celého druhého podlaží víceúčelové budovy, která byla rekonstruována v roce 2017 a může sloužit jako ubytovna a kanceláře.

Jedná se o prostorný funkční celek ve 2. NP se samostatným venkovním vstupem se schodištěm, ze kterého se vchází do hlavní chodby na jejíž obou stranách jsou rozmístěny jednotlivé místnosti. K dispozici jsou dvou až čtyřlůžkové pokoje, dvě kanceláře a hygienické zázemí. Prostory jsou bez nábytku.


Budova se vyznačuje a tichým provozem v době 6 - 16 hod. Parkování možné na asfaltové ploše u objektu, vlakové a autobusové nádraží ve vzdálenosti 600 m.



Možnost připojení k internetu. Oddělené hygienické zařízení a kuchyňka jsou součástí společných prostor.



Prostory jsou ve výborném stavu, nájem je možný od 1.4.2024.


Celková plocha všech prostor je 266m².

Počet pokojů 7 pro 19 osob

Kanceláře 2 pro 2 - 6 osob

Služby a energie nejsou v ceně pronájmu.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu ubytování v Mikulově (okr. Břeclav).