Prodej rodinného domu, Vrchlabí, Bož. Němcové, 130 m2

Bož. Němcové, Vrchlabí, okres trutnov

7 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 36 696 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBož. Němcové, Vrchlabí, okres trutnov
ID918686
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy92 m2
Podlahová plocha130 m2
Plocha nemovitosti812 m2
Plocha nebytových prostor50 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
VodaVodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah

Origo partneři v Vrchlabí

Popis

Představujeme Vám jedinečnou příležitost k nákupu hezkého, světlého rodinného domu umístěného v klidné a vyhledávané lokalitě města Vrchlabí.

Tento třípodlažní objekt nabízí příjemné rodinné bydlení se zastavěnou plochou 92 m². Zahrada s plochou 720 m² navíc poskytuje dostatečný prostor pro relaxaci na čerstvém vzduchu.

Dům byl postaven v šedesátých letech minulého století a je i přes své stáří v udržovaném stavu. Interiér domu je sice možné okamžitě obývat, světlé místnosti zaručují příjemný pocit otevřenosti a prostoru, ale dům bude vyžadovat úpravy splňující trendy současného bydlení, které bude nový majitel moci realizovat dle svých představ.

Dům disponuje v 1.NP podlaží zádveřím, prostornou vstupní chodbou, ze které se vchází do kuchyně, na kterou navazují další dva pokoje. Z chodby vede schodiště do 1. patra, kde se nacházejí dva průchozí pokoje, přičemž jeden je s dvěma komorami, které mohou sloužit jako šatna či odkládací místnost. Součástí domu je balkón umístěný v 1. podlaží.

Dům je podsklepen a disponuje prostornou půdou.
Na pozemku stojí samostatná garáž, druhá garáž je v suterénu domu.

Vytápění je zajištěno plynovým kotlem, který je umístěn v suterénu. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, což zajišťuje bezproblémové bydlení.

Poloha domu je s dobrou dostupností pěšky do centra města. Veškeré služby, včetně obchodů, školy, školky, zdravotnických zařízení a dalších služeb potřebných pro každodenní život se nacházejí v docházkové vzdálenosti. Okolí tvoří rodinné domy podobného charakteru.

Pokud hledáte dům v klidné části města s historickým nádechem, možnostmi úprav dle Vašich představ a dobrou dostupností, je tento objekt ideální volbou pro Vás a Vaši rodinu.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám dům ukážeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vrchlabí.