Prodej rodinného domu, Kouřim, Okružní, 175 m2 (ID: 1463099)

Okružní, Kouřim

4 290 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně právního servisu a provize RK.
Hypotéka od 20 445 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOkružní, Kouřim
ID649306
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná175 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy150 m2
Podlahová plocha175 m2
Plocha nemovitosti656 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Terasa

Origo partneři v Kouřimi

Popis

Důmrealit Vám představuje unikátní příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu v Kouřimi, městečku nabízejícím klidné bydlení s bohatou občanskou vybaveností a rychlou dostupností do Prahy. Tento dům je ideálním místem pro rodiny, které hledají bydlení na dosah přírody i městského života.

Dům se rozkládá na dvou podlažích s celkovou plochou 175 m² a se zahradou o velikosti 656 m². V přízemí najdete dvě bytové jednotky. První z nich nabízí kuchyň, obývací pokoj a koupelnu s WC. Druhá jednotka rovněž disponuje obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou s WC.

Dům prošel menší rekonstrukcí – má plastová okna, je zateplený a pyšní se hezkou střechou. Elektrické rozvody jsou zajištěny měděnými dráty, což zaručuje bezpečnost a dlouhou životnost. Dále je k dispozici vlastní studna, septik a kamna na tuhá paliva. Vedle domu je praktická kůlna pro úschovu nářadí či sezónních potřeb.

Kouřim je místem, kde se snoubí historická atmosféra s moderními potřebami. Město nabízí kompletní občanskou vybavenost – mateřskou i základní školu, uměleckou školu, lékařskou péči, obchody, městský a stavební úřad, a dokonce i veterinární služby. Pro aktivní jedince je zde sportovní hala, atletický stadion, fotbalové i tenisové hřiště a golfové hřiště. Okolní příroda vybízí k procházkám a výletům.
Pouhých 32 km od Prahy a s vynikajícím dopravním spojením díky dálnici D11, nabízí Kouřim klidné bydlení s výhodami hlavního města na dosah ruky. V okolí se nacházejí také města Kolín, Poděbrady, Český Brod a Říčany. Kouřim je oblíbenou turistickou destinací. Na své si přijdou milovníci historie i architektury – navštivte Muzeum lidových staveb, kostel sv. Štěpána, malebné historické náměstí či městské opevnění se zámkem.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost. Pro více informací či sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 648692.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kouřimi.