Prodej chaty, Stráž nad Nisou, 414 m2 (ID: 1463120)

Stráž nad Nisou

1 890 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 9 007 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStráž nad Nisou
ID420240370
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná30 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha budovy16 m2
Podlahová plocha414 m2
Plocha nemovitosti430 m2
Elektřina230V
TopeníLokální tuhá paliva
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Stráži nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Mít svůj vlastní koutek, kam se zašít a zvolnit je v dnešním světě luxusem. Dovolte mi Vám tento nadstandard nabídnout:
Vaše budoucí radost se nachází v zahrádkářské kolonii ve Stráži nad Nisou, pět minut autem z centra Liberce. Příjezd je po zpevněné lesní cestě, autem by se dalo dojet až do kolonie. Po vstupu za bránu nás vítá všeobjímající pohoda. V kolonii je klid, a jediné, co lze slyšet, jsou zpívající ptáčci a podél cesty zurčící potůček. Vydáváme se po mostku mírně do kopce. Na konci uličky z živých plotů po chvíli už vidíme naší prosluněnou chatku s upravenou zahrádkou a rozkvetlými záhonky.
Zahrada kolem chatky má 414m². Nachází se na ní několik záhonů, stromků a vychutnává si téměř celodenního slunce. Kraluje ji chata o užitné ploše cca 48m².
Interiér v přízemí je překvapivě prostorný - nabízí kuchyňskou linku s posezením, úložnými prostory, a kamny. Schody v rohu pokoje vedou do podkroví, celá chata je podsklepená.
Elektřina je zde celoročně, voda na zalévání zahrádky přitéká ze sousedního pozemku. Pitnou vodu lze načepovat uprostřed kolonie ve sdílených prostorách, kde nalezneme i prostory pro osobní hygienu.

Pro více informací neváhejte kontaktovat realitního makléře.
S financováním koupě rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Stráži nad Nisou.