Prodej rodinného domu, Nové Strašecí, Rudská, 167 m2

Rudská, Nové Strašecí

12 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 57 188 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRudská, Nové Strašecí
IDARD153
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná167 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha167 m2
Plocha nemovitosti1143 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Novém Strašecí

Popis

Nabízíme k prodeji velmi úspornou novostavbu přízemního zděného rodinného domu 5+kk+G s příslušenstvím na klidném okraji města Nové Strašecí, ulice Rudská. To vše na vlastním pozemku o celkové výměře 1143 m2, z toho zastavěná plocha je 205 m2 a obytná plocha 167 m2. Dům byl postaven v roce 2013 a v roce 2014 byl kolaudován. Jedná se o energeticky velmi úsporný zděný dům s energetickou náročností „B-velmi úsporná“.
Dům je napojen na městský vodovod, čističku odpadních vod, plyn a elektřinu 230/400V. Vytápí se podlahovým plynovým topením + krb v obývacím pokoji.
Dispozice domu: zádveří, technická místnost, garáž, chodba, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, koupelna s toaletou, 4 pokoje a toaleta. Půdní prostor domu je pochozí a slouží k uložení sezónních věcí. Z obývacího pokoje je možný vstup na terasu a zahradu přes francouzské okno.
Dům se prodává včetně vybavení zhotoveného na míru (kuchyňská linka, bezpečnostní systém a jiné).
K domu dále patří oplocená zahrada a terasa.
Celkový stav nemovitosti je velmi dobrý. Výborná dostupnost a veškerá občanská vybavenost v Novém Strašecí. 1km dálnice D6 – Praha. Klid a soukromí. Krásný výhled, lesy, rybníky.
Více informací Vám rádi poskytneme na vyžádání.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Strašecí.