Prodej rodinného domu, Tišice - Kozly, Karla Zicha, 165 m2

Karla Zicha, Tišice, Kozly

11 400 000 Kč
/za nemovitost
cena dohodou
Hypotéka od 54 329 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKarla Zicha, Tišice, Kozly
ID202405
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná187 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy118 m2
Podlahová plocha165 m2
Plocha nemovitosti1013 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné, Podlahové
DopravaDálnice, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Origo partneři v Tišicích

Popis

V exkluzivním zastoupení Vám představujeme  rodinný dům v obci Tišice-Kozly ( okres Mělník).
Obec Kozly se nachází orient. 20km od Prahy 9 - Letňany, 30 km od  Prahy 9 - Černý Most. Z obce je přímé vlakové spojení na Hlavní nádraží Praha. Tento prostorný dům se nachází v klidné lokalitě rodinných domů a nabízí ideální prostředí pro vaše rodinné bydlení. V obci je velmi dobrá občanská vybavenost, školka, základní škola, (I. stupeň, II. stupeň je v plánu), 2 x zdravotní středisko, lékárna, sportovní hala, fotbalové hřiště, dvě restaurace, obchody. V blízkosti se nachází přírodní koupaliště, kde si můžete užít relaxaci a odpočinek v pískovně Mlékojedy nebo u jezera Lhota , v letních měsících hudební klub " beach Park Mlékojedy " a také jsou k dispozici cyklostezky v okolí přírody.
Dům byl postaven v r.2007 ze stavebního materiálu typu ztracené bednění  ( Velox ). Pozemek má rozlohu 1013m2. Samotný dům  je řešený  jakožto: 6+1,  v 1PP je prostorná garáž, sklad a technická místnost, v 1NP se nachází obývací pokoj  se vstupem na venkovní terasu, dále navazující kuchyně, pokoj a zázemí domu. V mezipatře je koupelna se sprchovým koutem, toaleta a ložnice, ve 2NP jsou tři samostatné pokoje, koupelna s vanou a toaleta. V přízemí domu je podlahové vytápění, ve 2NP jsou radiátory. Zahrada je velmi udržovaná, poskytuje dostatek soukromí od sousedních nemovitostí. Na pozemku je zahradní prostorný domek. Zdrojem vytápění je tepelné čerpadlo na bázi technologie "voda-voda" se dvěma hlubin. vrty do země , z nichž jeden z nich slouží i pro zalévání zahrady. Nemovitost je napojena na podtlakovou kanalizaci a městský vodovod.
Tento dům je skvělou investicí pro vaši rodinu, kde si můžete užívat klidného života v příjemném prostředí. 

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tišicích.