Prodej rodinného domu, Raškovice, 200 m2

Raškovice

8 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK
Hypotéka od 42 415 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRaškovice
IDBKDM 59024
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti1010 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Raškovicích

Popis

Prodej rodinného domu 4+kk s garáží v Raškovicích. Dům byl kolaudován před třemi lety a od té doby je stále zvelebován. Stojí v zástavbě nových rodinných domů, mimo záplavovou oblast. Je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Na domě jsou fotovoltaické panely, které pokrývají téměř celou spotřebu čtyřčlenné domácnosti. Vytápění je elektrické, podlahové + krbovými kamny, ohřev vody bojlerem. Kuchyňská linka je vybavena indukční varnou deskou, digestoří, elektrickou horkovzdušnou troubou, myčkou nádobí šíře 60 cm a granitovým dřezem. Koupelna s vanou a sprchovým koutem je společná s toaletou. Podlahy jsou vinylové + dlažba. Na domě je umístěn kamerový systém.

Dispozice domu:

Zastřešený vstup do domu, předsíň, chodba, 3 pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem, technická místnost s bojlerem a bateriemi k FVE, zastřešená terasa.

K domu náleží nově postavená zateplená dvojgaráž s automaticky ovládanou vjezdovou bránou, v níž je nabíječka na elektromobil.

Pozemek o celkové výměře 1010 m2 je celooplocený. Na zahradě je zahradní domek, domek se skluzavkou pro děti, trampolína a bazén. Před předáním domu ještě budou dohotoveny drobné práce: očištění fasády domu, kultivace trávníku, štuková omítka na části oplocení, nová vstupní branka na pozemek.

Dům je velmi dobře postaven, již prověřen užíváním. Sousedé jsou skvělí. Náklady na užívání jsou skutečně nízké. V obci je veškerá občanská vybavenost: škola, školka, lékař, obchody i dobrá restaurace a kavárna. Výborná dostupnost do města. Dům je na slunném místě s výhledy na hory. Doporučuji prohlídku této výjimečné nemovitosti. Financování koupě mohu zajistit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Raškovicích.