Prodej chaty, Kyjov, 20 m2

Kyjov

890 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 4 241 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKyjov
ID26954
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná20 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti2357 m2

Origo partneři v Kyjově

Popis

Představujeme Vám pozemek o celkové výměře 2357 m2 s nádherným výhledem, na kterém se nachází chata, ovocné stromy a vinice v poklidné části města Kyjov. Tento malebný pozemek se nachází na okraji města Kyjov, které je známé bohatým společenským životem, nabízí ideální prostředí pro rodinnou relaxaci, vinaření, plný pohody a soukromí.

Na pozemku se nachází chata, která disponuje cca. 20m2 užitné plochy v 1. patře a přízemí zahrnuje technickou místnost a malý vinný sklípek. Vinice je osázená cca. 250 hlavami vinné révy, jejichž stáří je cca. 35 let.

Lokalita a služby:
Užijte si pohodlí a dostupnost místních služeb: od mateřské a základní školy, přes obchod s potravinami, pohostinství až po zdravotní péči poskytovanou praktickým lékařem pro dospělé a pro milovníky zvířat zde naleznete i veterinární ordinaci. Pro děti i dospělé zde najdete řadu zájmových kroužků a spolků, které podporují komunitní soudržnost a poskytují zábavu a vzdělání. Veškeré tyto služby jsou doslova na dosah. Kyjov je známý svým vinohradnictvím a vinařstvím, proto je tato lokalita ideální pro milovníky vína a krásné přírody.

Doprava:
Město Kyjov je také strategicky dobře umístěno s dobrou dostupností do větších okolních měst a obcí, a to díky pravidelné autobusové dopravě a železnici se zastávkou přímo ve městě

Možnosti Pozemku:
Budoucí vlastník zde může vytvořit místo pro rodinnou relaxaci a vinaření přesně podle svých představ.
Pro více informací a pro plánování Vaší návštěvy kontaktujte naši realitní kancelář. Přidejte se ke Kyjovským vinařům a zažijte kouzlo klidného místa obklopeného přírodou a blízkostí všech potřebných služeb.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kyjově (okr. Hodonín).