Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Fryčovice, 4395 m2

Fryčovice

6 548 550 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 31 208 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaFryčovice
ID00486
Plocha nemovitosti4395 m2

Origo partneři v Fryčovicích

Popis

Prodej pozemku o celkové rozloze 4395 m2, dle územního plánu vedený jako plochy smíšené, výrobní. To je naše dnešní nabídka.

Jedná se o rovinatý pozemek s možností napojení přímo na obecní komunikaci. V okolí nalezneme převážně komerční nemovitosti, ale na druhé straně silnice je obydlená část obce. Na pozemku je část elektrického vedení, což výstavbu mírně limituje, nicméně je to strategicky zajímavé místo, jelikož se v obci pozemky často neprodávají.

Inženýrské sítě jsou v dosahu. Je zde také dobré napojení na dálniční uzel, ale nechybí i autobusové spojení, které je téměř hned vedle pozemku.

S financováním Vám rádi pomůžeme. Kontaktujte makléře, pro více informací.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!