Prodej chaty, Brno, 36 m2 (ID: 1464057)

Brno-Líšeň

1 590 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 7 577 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBrno-Líšeň
ID01205
StavbaDřevěná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná36 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuSamota
Plocha nemovitosti6690 m2
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceNeupravená
Sklep

Origo partneři v Brně

Popis

Představte si místo, kde vás každý den probudí zpěv ptáků a šum lesa. Chata zasazená hluboko v srdci přírody vám nabídne nejen dokonalý úkryt před světem, ale i naprosté soukromí. Pokud hledáte klidné místo daleko od ruchu civilizace, tato chata s rozlohou 36 m2 a rozlehlým pozemkem o 6690 m2 je přesně tím pravým pro vás.

+ podlahová plocha 36 m2
+ pozemek 6690 m2
+ dispozice 2+1
+ naprosté soukromí
+ solární panely
+ zachovalý stav
+ 30 minut od Brna

Dispozice 2+1 zahrnuje příjemný obývací pokoj s krbovými kamny, která bez problému vyhřejí celou chatu. Obývací pokoj dále navazuje na kuchyni s jídelním stolem, ze které vedou schody do podkroví. Podkroví je zateplené a zajišťuje příjemné klima v každém ročním období.

Ať už hledáte rodinný víkendový dům, místo pro rekreaci nebo investiční příležitost, tato chata má potenciál. Elektřinu v chatě zajišťují tři solární panely, což nabízí ekologické bydlení uprostřed přírody. K dispozici je také sklep pro uložení nezbytností a kůlna pro uskladnění dřeva, které si můžete zpracovat přímo na vlastním pozemku.

Navzdory tomu, že jste v srdci lesa, chata má dobré spojení s civilizací. Autobusová zastávka Říčky je jen 1,3 km daleko a za 30 minut se dostanete do centra Brna. Milovníky přírody jistě potěší množství atraktivních cílů v okolí – například archeologická lokalita hradisko Chochola, jeskyně Pekárna nebo rybník Hornek, který je vzdálen pouhých 10 minut chůze. V blízkosti chaty je k dispozici vyhlášená restaurace U jelena. O zbytek občanské vybavenosti se postará obec Mokrá-Horákov.

Pokud toužíte po místě, kde můžete být skutečně sami a v harmonii s přírodou, tato chata nabízí jedinečnou příležitost. Přijďte si ji prohlédnout a nechte se unést atmosférou tohoto místa. Rada vám ji představím osobně na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Brně.