Prodej rodinného domu, Olomouc, Geislerova, 250 m2

Geislerova, Olomouc - Hodolany

10 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 49 563 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaGeislerova, Olomouc - Hodolany
ID24091
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná250 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti483 m2

Origo partneři v Olomouci

Popis

Rodinný dům v Olomouci Hodolanech na ulici Geislerova nabízí více možností využití.

Původně to byl dvoupodlažní rodinný dům s jednou bytovou jednotkou, kdy v přízemí byl obývací pokoj a kuchyň, sociální zázemí a několik ložnic a koupelna ve 2. NP.
Později se přízemí upravilo na obchodní, skladovací a provozní prostory.
Ve 2.NP a v podkroví vznikla bytová jednotka 4+kk s koupelnou a prostornou terasou.

Nabízí se možnost vrátit se zpět k využití jen pro bydlení vybudováním jedné nebo dvou bytových jednotek. Dokonce je možná nadstavba 2.NP, která by zvýšila užitnou plochu místností.

Celý dům je možné využívat také jako sídlo firmy s obchodními, kancelářskými i skladovacími či provozními prostory.

Celková podlahová plocha nebytových prostor v přízemí je cca 170 m2.
Do ulice jsou orientovány dvě místnosti s výlohami, které byly využívány jako obchod. Další prostory včetně sociálního zařízení jsou přístupné i ze dvora. Je možné zde vybudovat kanceláře, sklady, provozovnu služeb, apod. Jsou to čtyři vzájemně průchozí místnosti, z nichž dvě mají samostatný vstup zvenku. Dále je zde prostorná technická místnost, samostatné WC a vstup do částečného podsklepení, kde je umístěn vodoměr.

Do 2. NP vystoupáte venkovním točitým schodištěm, které vás uvede na terasu o rozloze 84 m2.
Bytová jednotka má cca 130 m2. Ze vstupní haly je vchod do obývacího pokoje spojeného s kuchyní. Vedle obýváku je podkrovní ložnice, z kuchyně se dá vejít do koupelny s rohovou vanou a umyvadlem. Z haly je druhý vstup do koupelny, na samostatné WC, do komory a na schodiště vedoucí do podkroví, kde jsou dva neprůchozí pokoje a malá půda.

Celková plocha pozemku je 483 m2. Uliční šířka pozemku je 10 m.
Původně byl možný vjezd na pozemek průjezdem. Později byl průjezd využíván jako vstup do domu i obchodních prostor.

Na zahradě je zastřešené venkovní sezení a bývalá garáž od rozloze 23 m2, která slouží jako dílna. Prostory mezi domem a garáží a půda na nimi umožňují skladování zahradního a jiného vybavení.
Zahrada je oplocená. Její rozloha je 128 m2. Sousedí se zahradami okolních domů.

Dům je stále obývaný, vhodný k modernizaci. Poslední stavební úpravy proběhly před cca 30-ti lety.

Vytápění plynovým kotlem. Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě.

Ideální je i poloha v ulici s mírným dopravním provozem, avšak v blízkosti tramvajové zastávky, základní i mateřské školy. Okolní zástavbu tvoří především rodinné nebo bytové domy vilového typu.
Do vypracování PENB uvádíme tř. G.

V případě zájmu o osobní prohlídku tohoto domu s velkým potenciálem využití kontaktujte realitní makléřku Zuzanu Kuklovou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci.