Prodej rodinného domu, Uherský Brod, 9. května, 190 m2

9. května, Uherský Brod

8 500 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK
Hypotéka od 40 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Adresa9. května, Uherský Brod
ID1742
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti461 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Uherském Brodu

Popis

Nabízíme k prodeji rodinnou vilu s krásnou zahradou, garáží, která je postavena na klidném místě v rozšířeném centru města Uherský Brod, ulice 9. Května. Dům je ve stavu po celkové rekonstrukci, celopodsklepený s připojením na veškeré inženýrské sítě. Dispozičně je dům koncipovaný na dvě bytové jednotky. Vytápění je ústřední plynové, ohřev TV prostřednictvím plynového bojleru. Za domem je udržovaná, okrasná zahrada o velikosti 259 m2 a dřevěná pergola. Odpočinek naleznete ve vířivce pro relaxování, která je umístěna v zahradě a je Vám díky svému zateplení k dispozici celý rok.
1.NP: zádveří, chodba, 3 pokoje, kuchyně, koupelna + 2 WC, spíž
2.NP: chodba, 1 pokoj, kuchyně , koupelna WC, komora, šatna, balkon
Uherský Brod je město v okrese Uherské Hradiště ve Zlínském kraji, 14 km jihovýchodně od Uherského Hradiště na řece Olšavě. Žije zde přibližně 16 tisíc obyvatel. Přemysl Otakar II. je povýšil na královské město.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Uherském Brodu.