Pronájem obchodního prostoru, Moravský Krumlov, Dr. Odstrčila, 61 m2

Dr. Odstrčila, Moravský Krumlov

10 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaDr. Odstrčila, Moravský Krumlov
ID130921
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná61 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti61 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaMHD, Autobus
VodaVodovod

Origo partneři v Moravském Krumlově

Popis

Nabízíme k pronájmu obchodní prostor v Moravském Krumlově, který se nachází na ulici Dr. Odstrčila. Prostor sloužil jako restaurace, poté jako pizzerie. Součástí je vnitřní i venkovní posezení pro hosty, kuchyně, skladové prostory a toalety pro hosty i personál.
Prostor je nevybavený, může být využit pro provoz restaurace, vinotéky, nebo pro jakýkoli typ obchodu či k jinému obchodnímu záměru.

Výhodou prostor je umístění u centra města Moravský Krumlov.
Toto podnikatelské místo může navíc nabídnout historii a tradici, protože zde byla od začátku devadesátých let provozována restaurační činnost.
Dále nelze opomenout turistický ruch v Moravském Krumlově, kdy během roku navštíví zámek a Slovanskou epopej přes 40 tisíc návštěvníků. Zámek je vzdálen přibližně 200 metrů.

V ceně nájmu je topení plynem.
Voda platba je placena cca 4.000 za čtvrtletí (dle vodoměru).
Elektřina - vlastní elektroměr.
Vratnou kauci činí dva nájmy předem, tedy 20.000 Kč.
Platba nájmu je vyžadována čtvrtletně předem.
Poplatek RK je 18.000 Kč

Přemýšlíte o podnikání v Moravském Krumlově? Chcete si prostory prohlédnout? Volejte realitního makléře a zjistěte si více informací, případně domluvte si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Moravském Krumlově.