Prodej vícegeneračního domu, Stříbro, 170 m2 (ID: 1465109)

Stříbro

7 970 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 37 983 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStříbro
ID00069
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná170 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1181 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Stříbře

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Prodáváme jedinečnou nemovitost ve městě Stříbro, která nabízí skvělou kombinaci bydlení a prostoru pro relaxaci. Tento bytový dům o obytné ploše 170 m2 je situován na velkém pozemku s rozlehlou zahradou 1 181 m2, poskytující klid a soukromí.

Dům se skládá ze tří samostatných bytových jednotek, z nichž každá má svůj vlastní oddělený vchod, poskytující maximální soukromí pro obyvatele. K dispozici jsou dva krytá parkovací stání a čtyři venkovní parkovací stání na vlastním pozemku

Stav bytů: Jedna z bytových jednotek 3+kk 65 m2 se nachází v předrekonstrukčním stavu s novými podlahami, zatímco druhý podkrovní byt o velikosti 70 m2 je kompletně nově vestavěn. Byt je sestaven ze dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyní, samostatná toaleta a koupelna + technická místnost.

Aktuálně je již vybudována nová samostatná bytová jednotka o velikosti 32 m2.

Výhody umístění:
Nemovitost se nachází v těsné blízkosti mnoha atrakcí a rekreačních možností:

Červená lávka: Symbol města Stříbra, historická památka připomínající hornickou minulost regionu.
Hornický skanzen: Unikátní muzeum, které přibližuje historii těžby v regionu a život horníků.
Vodopády v městském parku: Přírodní krása jen pár kroků od domu, ideální pro procházky a relaxaci.
Historické náměstí: Svébytné centrum města s restauracemi, kavárnami a historickými památkami, dostupné pěšky za pouhých 5 minut.

Aktualizace cen a stavu: Cena nemovitosti a inzerátu se bude aktualizovat dle aktuálního stavu a dokončení stavebních úprav. Momentálně probíhají práce na dokončení nové bytové jednotky, což zvyšuje hodnotu a atraktivitu této nemovitosti.

K dispozici je možnost odkup jednotlivých bytů:
Bytová jednotka 3+kk o rozloze 65 m2 se nachází v před rekonstrukčním stavu s novými podlahami. Cena: 2 490 000 Kč.

Podkrovní byt o velikosti 70 m2 kompletně nově vestavěný. Sestává se z dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyní, samostatné toalety, koupelny a technické místnosti. Cena: 3 490 000 Kč. - Již možný k nastěhování

Bytová jednotka o velikosti 32 m2 - Cena: 1 990 000 Kč. - Již možná k nastěhování

Možnost i odkupu pouze samostatných bytových jednotek.

Nehledejte dál, tato nemovitost vám nabízí nejenom komfortní bydlení, ale také jedinečnou příležitost investovat do budoucnosti v atraktivní lokalitě Stříbra. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Stříbře.