Pronájem bytu 2+kk, Rakovník, Poštovní, 42 m2

Poštovní, Rakovník - Rakovník I

11 900 Kč
/za měsíc
bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPoštovní, Rakovník - Rakovník I
ID00052
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná42 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Rakovníku

Popis

Na pronájem: Útulný 2+KK byt v srdci obce!
Hledáte klidné a pohodové bydlení, kde si můžete užívat každý den? Pak je tento krásný byt právě pro vás! Nachází se v malebném domě s výhledem do útulné zahrady vnitrobloku, kde můžete relaxovat a načerpat energii.

Byt o velikosti 42 m2 je částečně vybavený, což znamená, že se můžete snadno nastěhovat bez zbytečného shánění nábytku. Součástí je i lednice a pračka, což vám usnadní každodenní život. Ať už jste mladý pár, pár snící o společném bydlení, nebo se stěhujete za prací, naše nabídka je ideální pro vás!

Najdete tu klidné místo, kde si budete moci v klidu odpočinout po dlouhém dni. Centrum obce je na dosah ruky, abyste měli vše potřebné po ruce, ale přesto si můžete vychutnat tichou atmosféru domova.

Nájem je 11 900 Kč plus poplatky, energie, kauce a poplatek za zprostředkování. Byt je volný k nastěhování po dohodě. Hledáme spolehlivého nájemce, který bude k bytu přistupovat jako ke svému vlastnímu a bude chtít udržovat jeho současný stav nejen kvůli majitelům. Majitelé bytu nabízejí na oplátku přátelský přístup, férovost a ochotu. Neváhejte a připojte se k nám v tomto kouzelném prostoru, kde se domov stává skutečným útočištěm! Těšíme se na vaši návštěvu!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Rakovníku.