Prodej rodinného domu, Pstruží, 278 m2

Pstruží

17 980 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 85 687 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPstruží
ID1247
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná278 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha278 m2
Plocha nemovitosti2532 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Pstruží

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji velmi pěkný prostorný rodinný dům v tradičním stylu, dispozice 6+1 s podlahovou plochou 278 m2 a pozemky s celkovou plochou 2 532 m2 v obci Pstruží.

Rodinný dům byl kolaudován v roce 2004, k výstavbě byly použity nadstandardní materiály s dlouhodobou životností a moderní technologie zajišťující majitelům vysoký komfort užívání.

Přízemí:
Hlavní vstup se zádveřím, komorou a technickou místností, předsíň se schodištěm a chodbou s prostornou vestavěnou skříní, praktická šatna, koupelna, samostatné WC s umyvadlem, prostorná kuchyně se spíží je vybavena veškerými spotřebiči, jídelna je propojena s venkovní terasou a slunným obývacím pokojem, který je vybaven krásným stylovým krbem. Vedlejší vstup se zádveřím, úložným prostorem, koupelnou a komorou, se vstupem do předsíně.
Vedlejší samostatný vstup slouží pro případné dvougenerační bydlení.
Patro:
Ložnice s luxusní koupelnou, WC a bidetem, pokoj s přípravenými rozvody pro případnou realizaci druhé kuchyně pro dvougenerační bydlení (aktuálně pokoj pro hosty), dva prostorné pokoje a druhá koupelna s vanou, samostatné WC, chodba se schodištěm.

Příjemnou atmosféru v celém domě vytváří krásný nábytek z masivního dřeva vyrobený na zakázku, dřevěné podlahy a dveře s vitráží a mnoho dalších zajímavých detailů.
Dům se prodává s vybavením včetně nábytku.

Venkovní krytá terasa s posezením u venkovního krbu vám nabídne mnoho hezkých chvil prožitých s rodinou a kamarády. V blízkosti terasy se nachází bazén k letnímu osvěžení. Zahrada je dostatečně prostorná, aby vám poskytla tolik vyhledávaný klid a soukromí. Sečení trávníku zajišťuje robotická sekačka Husqvarna.

Vytápění domu je zajištěno kondenzačním plynovým kotlem (podlahové vytápění, radiátory), ohřev teplé vody zajišťují 4 ks solárních panelů (akumulační nádrž 400 l) s možností dohřevu pomocí plynového kotle.
Fotovoltaická elektrárna: výkon 9,8 kWp (24 ks panelů), baterie 17,75 kWh. Vhodná pro nabíjení elektromobilu.
Dům je vybaven inteligentním řízením světel a technologií (Eaton Xcomfort), včetně zabezpečení (Jablotron).
Dodávka kvalitní vody je zajištěna z obecního vodovodu. Vlastní vrtaná studna na pozemku slouží k napouštění bazénu a zavlažování zahrady.
Odpady jsou svedeny do vlastní ČOV.
Internetové připojení je zajištěno kabelem (rychlost 170 Mb/s).

Dvougaráž (možnost parkování až 3 aut) s dílnou a přístřeškem pro parkování je vybavena elektrickými rolovacími vraty a samostatným vstupem.
Kůlna v zadní části zahrady slouží ke skladování dřeva a zahradnických potřeb.

Rodinný dům se nachází v žádané klidné lokalitě a zároveň v nedaleké vzdálenosti od centra Čeladné a Frýdlantu nad Ostravicí s veškerými službami.

Cena je včetně právních služeb, advokátní úschovy kupní ceny a zprostředkovatelské provize.
Energetický průkaz je ve zpracování, proto uvádíme třídu G.
Pro více informací jsem Vám k dispozici.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pstruží.