Prodej pozemku pro bydlení, Puerto Jiménez, Kostarika, 26017 m2

Puerto Jiménez, Kostarika

Cena na vyžádání

Parametry pozemku

AdresaPuerto Jiménez, Kostarika
Plocha nemovitosti26017 m2

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji čtyři pozemky v lokalitě Sándalo, 12 min jízdy z městečka Puerto Jimenéz, které poskytuje veškeré zázemí a občanskou vybavenost (obchody, restaurace, banky, nemocnici, benzinku, letiště apod.)

Sándalo je lokalitou s výbornou dostupností a místem s rozvíjející se českou komunitou, přesto nabízející dostatek soukromí, úchvatné přírody a klidu. Je obklopeno deštným pralesem a v blízkosti panenských pláží.

Pozemky TROPICAL GARDEN SÁNDALO vznikly rozdělením jednoho, cca 2,1ha velkého pozemku na tři menší. Jednou z největších předností pozemků je pestrá a vzrostlá vegetace s množstvím ovocných a okrasných stromů a palem, cukrové třtiny a mnoho dalších rostlin. Pozemky jsou rovinaté, pouze na krajích dvou pozemků se mírně svažují, což nabízí možnost výhledu do údolíčka s džunglí. Ke všem pozemkům je přístup z obecní cesty, jsou s dostupností elektřiny a vody.

Tento původně velký pozemek, nabízel možnost rozdělení na větší množství parcel, což jsme z úcty k přírodě neudělali, nechtěli jsme pozemky zahustit stavbami a lidmi a hledáme někoho, kdo v podobném přístupu a filozofii bude pokračovat. Někoho, kdo žije život v souladu a harmonii s přírodou a v tomto duchu by místo nadále udržoval a rozvíjel.

Několik nabídek už jsme obdrželi, žádná nás však - na základě nastavení zájemců, nezaujala.


Čtvrtý pozemek STEEP RAIN FOREST SÁNDALO je situován v uzavřené, uzamykatelné části v těsné blízkosti parcel Tropical Garden Sándalo. Jedná se o pozemek o rozloze 5000m2 a je uprostřed dvou dalších pozemků o stejné rozloze jako tento(jeden z nich je ve vlastnictví Čecha). Parcela je nádherně členitá, kdy cca 3000m2 tvoří rovina s několika málo zasázenými stromy a cca 2000m2 je svah porostlý hustou džunglí s bohatou florou i faunou a potokem na úpatí svahu. Elektřina i voda na hranici pozemku, k připojení zbývají už jen formality. Opravdu velice působivé místo.
Rádi bychom opět jednali se zájemcem s naladěním popsaným v textu jinde.

Pozemky TROPICAL GARDEN SÁNDALO je možné koupit jako celek nebo po částech. V případě prodeje parcel jsou jednotlivé ceny a výměry následující:

11.111m2 140.000 USD
5.902m2 110.000 USD
4.004m2 80.000 USD

Pozemek STEEP RAIN FOREST SÁNDALO

5.000m2 1OO.OOO USD

Volejte přímého majitel Daniela Řičicu na telefonním čísle 777235501.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení.