Prodej rodinného domu, Bratříkovice, 96 m2

Bratříkovice

4 890 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu
Hypotéka od 23 304 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBratříkovice
IDrdd99922
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná96 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Plocha budovy598 m2
Plocha nemovitosti965 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik, Jímka
TopeníJiné
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
Garáž
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Bratříkovicích

Popis

Hledáte bydlení v zeleni v blízkosti Opavy?

Nebo rekreační chalupu pro regeneraci sil v krásné přírodě?

Pak jste právě našli.

Prodáme rodinný dům s velikou garáží a zahradou 15 minut z centra Opavy v obci Bratříkovice.

Dům je koncipován jako 3,5 + 1, částečně podsklepený s půdou umožňující další výstavbu obytných prostor. Disponuje zádveřím, kuchyní s kuchyňskou linkou, koupelnou se sprchovým koutem, umývadlem a WC, tří samostatných neprůchozích pokojů a předpokoje s posezením u šálku dobrého čaje či kávy. Dále pak prádelna či technická místností, využití záleží jen na vás.

Vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo, odpadá starost s komíny a sháněním paliva. Vodu ohřívá elektrický boiler, dům disponuje dvousazbovým elektroměrem, 380 V samozřejmostí. V kuchyni je kombinovaný sporák s plynovou varnou deskou, plyn je dodáván z 10 kg plynové bomby. Při vaření pro jednu osobu vydrží rok. Dům je napojen na vodovodní řad. Zároveň se pro splachování a všude tam, kde není třeba pitná voda, využívá voda studniční.

U domu samostatná velkoprostorová garáž s litou podlahou a zvedacím zařízením, patrno z fotografií.

Dále pak navazující skladové a technické prostory.

Na zahrádce elektrifikovaná zastřešená pergola s posezením. Disponuje uzavíratelnými žaluziemi, což je ideální při větrném počasí či v zimě. Krb s udírnou, houpačka a všudypřítomná zeleň vás uvede do pohody. Ideální rodinné bydlení.

K dispozici ihned.

V případě potřeby Vám nákup nemovitosti profinancujeme, stejně tak Vám mohou naši hypotéční specialisté vygenerovat srovnávací podmínky financování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bratříkovicích.