Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav - Michalovice, 150 m2

Mladá Boleslav, Michalovice

15 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 75 060 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMladá Boleslav, Michalovice
ID420240363
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Plocha budovy187 m2
Podlahová plocha150 m2
Plocha nemovitosti187 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV

Origo partneři v Mladé Boleslavi

Popis

Rád bych vám tímto nabídnul velmi prostorný bungalov o dispozici 5+kk s prostornou garáží a bazénem. Dům se nachází v žádané lokalitě Michalovice u Mladé Boleslavi. Podlahová plocha domu přes 150 m2 a dispozice 5+kk přináší velmi velkorysé bydlení. Prostorný obývací pokoj s kuchyní je skvělým prostorem, ve kterém budete trávit nejvíce času. Z obývacího pokoje se dostanete jednoduše na krytou terasu s bazeném. Dále nalezneme v domě 3 ložnice, pracovnu a technickou místnost. Samozřejmostí je samostatná toaleta a koupelna s vanou a sprchovým koutem. V ložnici také nalezneme šatnu.

Vytápění domu je zajištěno podlahovým topením na tepelné čerpadlo a solárním systémem na ohřev vody. V domě je také krb. Vysoký nadstandard domu potvrzují i elektricky ovládané venkovní žaluzie. Dalším obrovským plusem je prostorná garáž s dílnou. Zde je myšleno i na zimní časy a je i zde podlahové vytápění. V dílně také nalezneme toaletu, spíž a saunu. Auta je možné parkovat v garáži nebo na krytých parkovacích stáních. Zahrada je z části okrasná i užitková.

Bydlení je vhodné pro náročné zájemce hledající velmi příjemné bydlení u Mladé Boleslavi. Financování je možné úvěrem, se kterým Vám velmi rádi pomůžeme v naší společnosti eDO Finance. Pro více informací mě kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Boleslavi.