Prodej rodinného domu, Krumvíř, 90 m2

Krumvíř

3 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 109 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKrumvíř
ID0026
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná90 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti1557 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Krumvíři

Popis

LIVEGROUP CZ vám exkluzivně nabízí ke koupi rodinný dům s nadstandardní uliční šíří a velkým pozemkem v obci Krumvíř.

Jednotlivé místnosti domu: Vstupní chodba - 9,27 m², I. pokoj - 16,35 m², II. pokoj 14,25 m², III. pokoj ( samostatný vstup ze dvora ) - 15, 83 m², kuchyně - 13 m², koupelna s toaletou - 3,56 m², technická místnost - 8 m². Průjezd do dvora - 39 m², půda - 79 m², chlív - 17 m², sklep - 10 m²

Dům vyžaduje investici, ale zároveň nabízí spoustu možností. Podkroví díky sedlové střeše a krásným zachovalým trámům, se doslova vybízí k rozšíření obytné plochy. Dvůr ve vnitrobloku domu a rozlehlý pozemek na něj navazující nabízí nespočet možností jak jej využít.

Systém vytápění a ohřevu vody je v domě řešen vlastním kombinovaným plynovým kotlem. V koupelně a kuchyni prošly rozvody kompletní rekonstrukcí a jsou vsazeny do mědi, ostatní jsou původní - hliník. V celém domě jsou nová plastová okna.

Obec Krumvíř je menší vinařská obec na jihu Moravy. Ačkoli se jedná o malou obec s přibližně 1200 obyvateli, pyšní se nadstandardní občanskou vybaveností a dopravní dostupností (autobusy, vlaky, nedaleký nájezd na D2 ). Najdete zde mateřskou i základní školu, poštu, restauraci, sportovní zařízení, obchod a krásná dětská hřiště. Jistě Vás potěší i dojezdová vzdálenost do okolních velkoměst - Brno > 30 min Hustopeče > 18 min.
Krumvíř je také ideální volbou pro milovníky přírody a dobrého vína. Obec leží v okolí Ždánického lesa při soutoku Spáleného a Klobouckého potoka. Krumvíř je obklopen zahradami a vinicemi kterými vede krásná cyklostezka s příhodným názvem ,,Moravská Vinná'' .
Pro více informací či prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat - Michal Klement, LIVEGROUP CZ.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krumvíři.