Prodej rodinného domu, Dub nad Moravou, U Mlýnského potoka, 62 m2

U Mlýnského potoka, Dub nad Moravou

3 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaU Mlýnského potoka, Dub nad Moravou
ID130575
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná76 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy88 m2
Podlahová plocha62 m2
Plocha nemovitosti368 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace

Origo partneři v Dubu nad Moravou

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem rodinného domu o dispozici 3+kk (s možností rozšíření), umístěného v klidné části obce Dub nad Moravou.

V přízemí domu se nachází prostorná vstupní chodba. Hlavním obytným prostorem je pak obývací pokoj spojený s kuchyní, ve kterém jsou umístěna krbová kamna. Díky nim je zajištěno teplo v celém přízemí. Dále je k dispozici ložnice a dětský pokoj. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Rodinný dům disponuje i možností přestavby podkroví, díky níž je možné získat další obytné místnosti i s vlastním sociálním zařízením. Rodinný dům je bez radiátorů, nutno počítat s touto investicí.

Tato nemovitost je perfektní volbou pro rodiny hledající příjemné bydlení s vlastním zahradou, kterou lze využít jak k pěstování vlastního ovoce a zeleniny, tak k relaxaci a trávení společných chvil s rodinou či přáteli u grilu. Největším lákadlem této lokality je však bezprostřední blízkost Mlýnského potoka, kde lze vybudovat vlastní molo. To umožní nejen pohodlné využití vody k závlaze zahrady, ale i k ukotvení loďky, šlapadla nebo jiných plavidel pro letní radovánky. Díky regulaci průtoku potoka nehrozí žádné záplavy (ty se domu vyhnuly jak v roce 1997, tak i letos).

Dub nad Moravou je klidná obec s vynikající polohou a občanskou vybaveností, vzdálený 15 minut od Olomouce a 10 minut od Prostějova. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dubu nad Moravou.