Prodej rodinného domu, Dříteč, 158 m2 (ID: 1466296)

Dříteč

10 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 52 375 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDříteč
ID20001
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná158 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti354 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Dřítči

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný zděný rodinný dům o dispozici 4+kk s podlahovou plochou 158,8 m2 a velkou zahradou v projektu Green Resort Kunětická Hora.


Novostavba se nachází v malebné obci Dříteč s krásným výhledem na okolní krajinu.
Lokalita, ve které je celý projekt umístěn, je naprosto ideální volbou pro všechny, kteří preferují klidné prostředí v blízkosti přírody a zároveň chtějí mít město na dosah ruky.
Samotné domy jsou vystavěny nejen s maximálním ohledem na funkčnost a praktičnost, důraz je kladen také na estetiku s využitím nadčasového, minimalistického designu. Uvnitř jsou koncipovány tak, aby nabídly prostor na velký obývací pokoj, pohodlné ložnice, šatny, 2 koupelny a místnost pro technické zázemí.


Zde můžete žít nejen v blízkosti přírody, ale i v souladu s ní. Díky nainstalovaným fotovoltaickým elektrárnám, které si umí poradit také s přetokem zpět do sítě, a tepelným čerpadlům určeným pro ohřev vody i podlahové vytápění výrazně snížíte náklady na energie a zároveň budete šetrní k životnímu prostředí. O čistotu vzduchu je postaráno díky rekuperaci. Nechybí zde ani optický kabel zajišťující stabilní a rychlé připojení.


Obec Dříteč je strategicky umístěna mezi dvěma krajskými městy – Pardubice a Hradec Králové. Ta jsou obě v dojezdové vzdálenosti zhruba 15 minut a do 10 minut se napojíte i na dálnici D35.
Sportovně založené zájemce potěší, že zdejší okolí oplývá možnostmi pro pěší turistiku a cyklistiku. Nedaleko se nachází také krásné golfové hřiště s širokou nabídkou aktivit a služeb, jako jsou wellness spa, tenisové kurty, restaurace či tělocvična. V centru obce zase najdete potřebnou infrastrukturu, tedy školu, školku, poštu, obchod nebo dokonce fotbalové hřiště. V roce 2014 obec získala titul Vesnice roku Pardubického kraje a od té doby i nadále zvyšuje komfort pro své obyvatele.


Green Resort Kunětická Hora je privátní projekt 18 rodinných domů rozdělených do tří typů, který nabízí stylové a udržitelné bydlení.


Pokud máte o prohlídku této nemovitosti zájem nebo potřebujete další informace, jsme Vám k dispozici.
Bližší informace na webu: green-kh.cz

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dřítči.