Prodej bytu 2+kk, Praha - Modřany, Fikerova, 54 m2

Fikerova, Praha 4 - Modřany

7 590 000 Kč
/za nemovitost
Včetně garážového stání a sklepní kóje
Hypotéka od 36 172 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaFikerova, Praha 4 - Modřany
ID4
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná54 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha54 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízíme do prodeje krásný moderní byt o dispozici 2+KK v osobním vlastnictví v žádané lokalitě Praha 4-Modřany.

Byt se nachází v 4. nadzemním podlaží cihlového domu v developerském projektu a rezidenční čtvrti U Cukrovaru. Spolu s bytem nabízíme také garážové stání a sklepní kóji.

Z předsíně (5,60m2) se dostanete do velkého obývacího prostoru s kuchyňským koutem (26,20m2) a balkónem (6,70m2), do ložnice se samostatnou šatnou (16,60m2), koupelny (3,90m2) a také na samostatné WC (2,20m2).

Provozní náklady jsou nízké díky energetické náročnosti budovy tř. B.

Čtvrť je charakteristická svým klidným a zeleným prostředím, které nabízí ideální kombinaci městského života v přírodě. Jen pár kroků od domu najdete rozlehlé parky a přírodní rezervaci Modřanská rokle, která je jako stvořená pro relaxaci, procházky v přírodě či sportovní aktivity, najdete zde velice oblíbenou cyklostezku podél Vltavy.

V Modřanech najdete vše, co potřebujete ke komfortnímu bydlení. V pěší vzdálenosti jsou obchody, kavárny, restaurace i další služby. Pro rodiny s dětmi je zde široká nabídka mateřských a základních škol, stejně jako sportovních klubů a hřišť. Nedaleko se nachází i několik větších nákupních center, například OC Modřany nebo Novodvorská Plaza, které poskytují bohatou nabídku obchodů, restaurací a zábavních aktivit.

Lokalita je skvěle dostupná i pro ty, kdo potřebují denně dojíždět do centra města. K dispozici jsou pravidelné tramvajové linky, které vás za necelých 20 minut pohodlně dopraví do centra Prahy. Autobusové linky zajišťují snadné spojení s ostatními částmi města a v blízkosti je také plánovaná zastávka nového úseku metra D, což v budoucnu ještě více usnadní cestování.

Tato lokalita je ideální pro ty, kdo hledají klidné a pohodlné bydlení v zeleném prostředí, ale zároveň chtějí zůstat v dosahu všeho, co velkoměsto nabízí. Byt je vhodný jak pro jednotlivce, páry, tak i pro menší rodiny, nebo k dalšímu pronájmu.

Moc rádi vás provedeme bytem na osobní prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 4.