Prodej rodinného domu, Úboč, 268 m2 (ID: 1466393)

Úboč

8 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 40 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaÚboč
IDN4954
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná350 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha268 m2
Plocha nemovitosti1436 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Úboči

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Hledáte pohádkovou chalupu a chcete mít možnost jí užívat v jakémkoli ročním období?
Nabízím naprosto výjimečný rodinný dům/ chalupu v oblasti nádherné přírody plné zeleně, klidu a krásných výletních a cyklistických tras.
Jde o kompletně zrenovovaný dům s č.p.64, kde v každém koutu na Vás dýchá poctivá práce a praktičnost majitelky, která z domu vybudovala ohromné zázemí pro početnou rodinu, kde si každý člen užíval komfortu vlastního pokoje a svého soukromí.
Hlavní budova o dispozici 7 + 1 se dvěma koupelnami, samostatným WC, pěti ložnicemi, kuchyní se spížkou a sklípkem, prostornou jídelnou s kachlovými kamny, pracovnou, obývacím pokojem.
K tomu vybudovala ze stodoly, přiléhající k hlavní budově, ale vlastním vchodem, vejminek o velikosti 70 m2 a dispozicí 2+1 s koupelnou a toaletou.
Na zahradě je nově vybudovaná garáž 40 m2 s velkým úložným prostorem na zahradní stroje, motorky a nářadí. Mimo to u přední části domu stojí nově postaveny kůlničky v top stavu, které mají využití jako úložné prostory. Za domem jsou další kolny dřevěné a skleník. Kolem domu kamenný chodníček s terasou.
Dům je napojen na vodovod, plynovod a má tříkomorový septik, který je napojen na veřejnou kanalizaci. Mimo jiné je na pozemku studna o hloubce 6 m, která se používá na zalévání zahrady.
Ke skleníku, garáži a bylinkové zahrádce je napojení na vodu.
V domě je možnost vytápění plynovým kotlem VAILLANT nebo jsou v obývací části a jídelně kachlová kamna na dřevo.
V prakticky navržené kuchyni je plynový sporák s troubou, myčka, lednice, spížka 1,5 x 2 m 2, z které je vstup do chladného sklípku vhodného na uskladnění zeleniny atd.
Okna nová dřevěná, sítě proti hmyzu. V koupelně podlahové topení.

Velmi ráda Vás domem provedu a poskytnu doplňující informace k rekonstrukci, vč. fotografií z průběhu stavby a přestavby.
Pracuji včetně víkendů, tak mě neváhejte kdykoliv kontaktovat telefonicky nebo přes e-mail.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Úboči.