Prodej vily, Santa Pola, Španělsko, 150 m2 (ID: 1466424)

Santa Pola, Španělsko

7 395 570 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaSanta Pola, Španělsko
StavbaPanelová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti600 m2

Origo partneři

Popis

Luxusní Novostavby Vily

Alicante, hlavní hlavní město Costa Blanca, nabízí nejrozmanitější scenérie krajin a
kontrastů. Široké parky a krásné zahrady úžasné písečné pláže, ideální prostor pro život ve Španělsku a zdravý životní styl.
Santa Pola u Středozemního moře je tradiční pobřežní město Alicante, které se nachází v bohatém přírodním prostředí s výjimečným počasím s více než 300 slunečnými dny po celý rok.

Rádi bychom Vám představili nový koncept nemovitostí založený na funkčnosti a flexibilitě, který Vám nabízí několik možností rozložení v přízemí a prvním patře a skvělý venkovní prostor pro Vaši zábavu.

Moderní, pohodlný, světlý a ekologický dům se špičkovými kvalitami jsou jen některé z vlastností této nemovitosti.
Kromě toho vám tato realitní developerská společnost nabízí možnost vybrat si různé interiérové ​​rozvody podle vašich potřeb: 1, 2 nebo 3 ložnice, 1 nebo 2 koupelny, samostatná kuchyň nebo otevřený plán.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.