Prodej rodinného domu, Bruntál, Nerudova, 191 m2

Nerudova, Bruntál

4 990 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize RK
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNerudova, Bruntál
ID1000
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná220 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuV bloku
Plocha budovy122 m2
Podlahová plocha191 m2
Plocha nemovitosti241 m2
Plocha zahrady119 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
DopravaVlak, Autobus
VodaMístní zdroj vody
Sklep
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Bruntálu

Popis

Dovolte, abychom Vám nabídli ke koupi dům, který v roce 2022 prošel z větší části kompletní rekonstrukcí a v kterém naleznete hned 3 samostatné bytové jednotky a menší zahradu. Dům nabízí nejen výbornou investiční příležitost, ale i možnost vícegeneračního bydlení v centru Bruntálu. Výbornou variantou je vlastní bydlení spojené s pronájmem ostatních bytů, které budou snadno hradit případné náklady na hypoteční úvěr.
Jedná se o zděný, podsklepený dům o dvou nadzemních podlažích, s menší zahradou za domem a rozlehlou půdou vhodnou k vybudování dalšího bydlení.
Dispozice domu.
1, nadzemní podlaží. Dvě bytové jednotky o dispozicích 1KK a 2KK
2. nadzemní podlaží. Jedna bytová jednotka o dispozici 3+1.
3. půdní prostor.
Byt 3+1 je přístupný ze zadní strany domu, dva byty na 1. podlaží disponuji každý svým samostatným vchodem ze předu domu. Každá bytová jednotka má vlastní měřiče elektřiny, vytápění novým centrálním plynovým kotlem, u vody ke každému bytu vlastní podružný vodoměr.
Pro více informací mě prosím kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bruntálu.