Prodej garáže, Karviná, 17 m2 (ID: 1466832)

Karviná

Rezervováno
195 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 929 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

StavRezervováno
AdresaKarviná
ID1407
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná17 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce

Origo partneři v Karviné

Popis

Chcete investovat a nemůžete si zatím dovolit investovat větší částku? Nabízíme Vám možnost investice do garáže s nájemníkem. Nájemné 1500,- měsíčně. Nájemní smlouva na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou.
Garáž je po rekonstrukci, vyšktukovaná, vymalovaná, betonová podlaha byla opatřena novým nátěrem. Elektřina byla letos odhlášena. Nový majitel si může opět přihlásit.

Na nemovitosti neváznou žádná zástavní práva, věcná břemena, ani jiné právní vady. V případě více zájemců si vyhrazujeme právo prodat nemovitost nejlepší nabídce.

Pro prohlídku a více informací nás neváhejte kontaktovat. Kód pro další komunikaci 1407.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje garáží v Karviné.