Prodej rodinného domu, Svratka, Račanská, 160 m2

Račanská, Svratka

4 300 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a veškerých právních služeb
Hypotéka od 20 493 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRačanská, Svratka
IDRD.SVR.567
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti184 m2

Origo partneři v Svratce

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí k prodeji prostorný rodinný dům o rozloze 160 m² s venkovní terasou a zahradou na pozemku 184 m². Dům se nachází v útulném městě Svratka kousek od Žďáru nad Sázavou.

Auto bez problému zaparkujete na pozemku, nebo před domem.

Tento dům vám nabízí nejen neomezený komfort, ale i bohatství možností, které ocení každý člen rodiny. Okolí domu je skutečnou oázou pro milovníky aktivního životního stylu. V letních měsících zde najdete ideální podmínky pro pěší turistiku, přičemž nedaleké vrcholy, jako je Devět skal a Žákova hora, se nacházejí jen krátkých 10 km od města. Pro cyklisty jsou zde připravené rozmanité cyklostezky o celkové délce 38 km, které vás provedou krásnou krajinou. Pokud dáváte přednost relaxaci, městský golfový klub vám nabídne klidné chvíle na greenu, zatímco koupaliště a okolní rybníky poskytnou osvěžující útočiště během horkých letních dnů.

Dispozici domu v 1.NP tvoří ložnice (nebo pracovna), obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, samostatná WC, koupelna s vanou, 2x spíž, kotelna a průchozí pokoj pod schody. Dispozici domu ve 2.NP tvoří 2x ložnice, chodba a půda. Půdní prostor poskytuje skvělou příležitost pro vytvoření dalšího pokoje či kombinace kuchyňského koutu s obývacím prostorem. Tímto řešením se otevírá možnost využít dům jako pohodlné vícegenerační bydlení.

Tato nemovitost vyniká svou pečlivou cihlovou konstrukcí, která zajišťuje dlouhou životnost. V části interiéru byla okna modernizována na plastová s dvojitým zasklením, což přispívá k lepší energetické úspornosti. Dům je vybaven centrálním plynovým vytápěním a napojen na veřejnou kanalizaci i vodovod. Jako příjemný bonus je zde možnost zavlažování zahrady vodou z blízkého potoka.

Město Svratka poskytuje poklidné prostředí s kompletní občanskou vybaveností, ideální pro pohodlný život. Rodiny s dětmi jistě ocení přítomnost základní a mateřské školy přímo v obci. V blízkosti domu naleznete širokou škálu služeb, včetně České pošty, supermarketů Coop a Quanto, lékárny, drogerie Top, pekařství, cukrárny, vinotéky aj.


Město Svratka představuje ideální lokalitu pro klidné a komfortní bydlení s výbornou dopravní dostupností. Díky přímému autobusovému spojení se snadno dostanete do Žďáru nad Sázavou či Nového Města na Moravě, odkud vedou přímé trasy do Brna a Prahy. Nejbližší železniční stanice jsou Čachnov, vzdálený 6 km, Hlinsko v Čechách (13 km) a Žďár nad Sázavou (22 km), což umožňuje pohodlné cestování do širších oblastí.
V souladu s legislativními požadavky, které nás nutí v případě absenci energetického štítku uvádět třídu G, dočasně uvádíme energetickou třídu G.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svratce.