Prodej bytu 2+1, Praha - Vinohrady, Přemyslovská, 76 m2 (ID: 1467357)

Přemyslovská, Praha 3 - Vinohrady

10 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 49 563 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPřemyslovská, Praha 3 - Vinohrady
ID240922
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná76 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Dovolte mi představit jedinečnou nabídku prodeje bytu v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 plus sklep, o velikosti 10m2, ve 2 NP bytového domu s výtahem. Byt o podlahové ploše 77m2 disponuje vstupní halou, obývacím pokojem, ze kterého je vstup do ložnice, Z prostorné předsíně je vstup do kuchyně, do komory a do koupelny. Byt má dřevěné podlahy, nová dřevěná okna, repasované interiérové dveře, nové štuky. Byt je ve velmi dobrém a funkčním stavu, pouze rozvody elektřiny jsou původní. V bytě je starší funkční plynový kotel. K bytu náleží podíl na užívání balkonu v mezipatře domu.

Na bytě neváznou žádná zástavními práva ani věcná břemena.

Bytový dům o 29 jednotkách je velmi dobře spravovaný:

Celkový předpis služeb 2.565 Kč, z toho náklady do fondu oprav 1.153Kč, plus záloha na spotřebu elektřiny a plynu.

Významnou výhodou nabídky je lokalita, ulice Přemyslovská, která je lemovaná nádherným stromořadím, spojuje Flóru s Nám. Jiřího z Poděbrad. Poklidná čtvrť s bohatým společenským vyžitím, nádherné parky pro sport a odpočinek (Riegrovy sady, Mahlerovy sady s dominantní Žižkovskou věží a romantickou restaurací Mimino, unikátní Grébovka s panoramatickým výhledem na Prahu), architektonické skvosty staveb, nespočet kavárniček, barů, skvělých restaurací, obchůdků a obchodních center, vynikající pěší dostupnost k metru "A" stanice Nám. J. z Poděbrad, TRAM - to vše jsou atributy, které garantují komfortní nadstandardní bydlení.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 3.