Prodej rodinného domu, Kunějovice, 275 m2

Kunějovice

4 995 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 23 805 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKunějovice
ID00068
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná275 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha275 m2
Plocha nemovitosti2635 m2

Origo partneři v Kunějovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte místo, kde můžete uniknout z ruchu městského života a zároveň si užít absolutní soukromí? Tato zemědělská usedlost je pro vás tou pravou volbou. Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost o zastavěné ploše 275 m2. Podlahová plocha obytné části domu je cca 118 m2. K nemovitosti patří bývalé chlévy 157 m2 a pozemky s jezírkem o rozloze 2 635 m2, který poskytuje ideální prostor pro realizaci vašich potřeb.

Nemovitost se nachází cca 15 km od Plzně směr Karlovy Vary. Základní občanskou vybavenost naleznete ve 2 km vzdálených Všerubech. Zde najdete poštu, potraviny, koupaliště a další sportoviště. V Plzni pak naleznete vše ostatní.

Hlavní přednosti nemovitosti:
• Soukromí a klid: Usedlost se nachází na uzavřeném pozemku, kde žádný ze sousedů nemá přímý výhled na vaše pozemky. Užijete si tak dokonalou atmosféru klidu a soukromí, kterou vám toto místo nabízí. V minulosti zde předchozí majitelé měli plně soběstačnou zahradu a tuto tradici je možné opět obnovit.

• Objekt k rekonstrukci: Nemovitost se skládá z obytné části o dispozici 2+1, která je připravena na kompletní rekonstrukci. K dispozici jsou také dva rozlehlé chlévy, které můžete využít dle svých potřeb. Půdu můžete zrekonstruovat a vytvořit tak další prostorné místnosti. Případně půdní prostor otevřít a vybudovat balkón/terasu a otevřít tak nemovitost do zeleně. Fantazii se meze nekladou. Chlévy je možné například přeměnit na dílny, další obytné prostory nebo zde můžete vybudovat bazén a prosklenou stěnu s výhledem do zahrady.

• Vlastní studna: Na pozemku se nachází vlastní studna, která zajišťuje přívod užitkové vody.

• Okrasné jezírko: K romantické atmosféře usedlosti přispívá krásné okrasné jezírko, které můžete využít nejen jako dekorativní prvek. Dnes slouží také pro svod vody ze střech nebo jako odvodnění pozemků.

• Inženýrské sítě: Do nemovitosti je zavedena elektřina a plyn. Obec plánuje vybudování obecního vodovodu (stavební povolení vydáno) a kanalizace (studie proveditelnosti dokončovaná v těchto dnech).

• Sklepní prostory: Nemovitost je částečně podsklepena tzv. mokrým sklepem ideálním například pro uskladnění potravin.

Tato usedlost představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají projekt k rekonstrukci a chtějí mít domov nebo chalupu v soukromí a klidu, a přesto na dosah všech vymožeností civilizace.

Dům je postaven ze smíšeného zdiva, střecha sedlová. Interiér tvoří krytá veranda využívaná k odpočinku, dále pak obývací pokoj, ložnice, kuchyně, koupelna a WC. Půdorys si můžete prohlédnout ve fotografiích. Pozemek je oplocen. Nemovitost má septik.

Energetická třída stanovena dočasně jako G, PENB který by tento údaj zpřesnil, zatím nemá RK k dispozici.

S financováním Vám rádi pomůžeme.

Budeme se těšit na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kunějovicích.