Pronájem kanceláře, Staré Město, Zerzavice, 35 m2

Zerzavice, Staré Město

7 993 Kč
/za měsíc
Cena uvedena bez DPH, zálohových poplatků za energie a služby, kauce a odměny RK., DPH, energie a služby.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaZerzavice, Staré Město
ID391
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná35 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V, 400V
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Starém Městu

Popis

Pronájem reprezentativní a vybavené kanceláře o užitné ploše 34,97 m2, nacházející se ve 2. NP administrativní budovy INOPARK, která je situována v komfortní lokalitě nedaleko centra Uherského Hradiště.

INOPARK leží v samém srdci moravského Slovácka s kreativním a pracovitým obyvatelstvem, kde je velmi výrazný podnikatelský potencionál.
Výhodou je zejména strategická poloha, která nabízí skvělý výchozí bod pro dostupnost do Zlína, Brna, Olomouce a současně se nachází na nejkratší spojnici Praha-Trenčín. Je umístěn jen 100 metrů od hlavního tahu městem v ulici Zerzavice, což zaručuje velmi dobrou dostupnost, ale klidné prostředí zároveň. Mimo automobil, který bezproblémově zaparkujete v areálu, je možné se do areálu dopravit vlakem či autobusem, obě zastávky se nacházejí kilometr daleko.

Prostory a kanceláře jsou vybaveny moderním nábytkem, stoly, židlemi a klimatizací. Společné prostory budovy tvoří kuchyňka, sociální zázemí, zasedací místnost i výtah. Okolí domu nabízí dostatek parkovacích kapacit na soukromém parkovišti náležící pouze pro nájemce dané budovy.

Celý budoucí nájemní vztah a jeho podmínky jsou založeny na konkrétním a korektním jednání s vlastníkem nemovitosti. Hledáme nájemníka, který bude ke kanceláři přistupovat jako ke svému vlastnímu a bude chtít udržovat její současný stav. Majitel objektu nabízí na oplátku přátelský přístup, férovost a ochotu pro jakékoliv jednání.

Majitel budovy nabízí možnost dlouhodobého zasídlení firmy. Další výhodou je umístění reklamního billboardu či polepů na informačních tabulích ve venkovních i vnitřních prostorách daného objektu.

Kancelář je připravena k okamžitému předání.

Měsíční nájemné činí částku 7.993,- Kč bez DPH. Uvedené nájemné je bez zálohových plateb za energie a služby, které činí 2.940,- Kč/měsíc bez DPH.

Majitelé objektu vyžadují složení tříměsíční kauce vč. DPH.

Odměna realitní kanceláři za zprostředkování činí 11.000,- Kč + DPH.

Vřele doporučuji prohlídku, Michal Groulík a InStyle Real Estate s.r.o.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Starém Městu (okr. Uherské Hradiště).