Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav - Michalovice, 169 m2

Mladá Boleslav, Michalovice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Zavolejte nám, cenu Vám rádi sdělíme
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMladá Boleslav, Michalovice
IDM24203
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná169 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Plocha budovy115 m2
Podlahová plocha169 m2
Plocha nemovitosti423 m2
Plocha zahrady308 m2
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceDlážděná
DopravaMHD
VodaVodovod
Garáž
Převod do OV
Bazén

Origo partneři v Mladé Boleslavi

Popis

Ráda bych vám touto cestou představila k prodeji řadový rodinný dům s užitnou plochou 159 m2 v klidné části Mladé Boleslavi. Dům je ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s dobrou dostupností do centra města a zároveň touží po soukromí a relaxaci u vlastního bazénu. Představte si svůj nový život v tomto prostorném a světlém domě, který nabízí dokonalou harmonii moderního designu a útulné atmosféry. S dispozicí, která myslí na potřeby celé rodiny, zde najdete dostatek prostoru pro společné chvíle i soukromí.
Přízemí - Srdce vašeho domova: Vstupte do prostorného obývacího pokoje, ideálně propojeného s kuchyňskou částí, umožňující svojí velikostí společné vaření i stolování. Dveře vedoucí na terasu (65 m2), které propojují vnitřní a venkovní prostor, umožňují vytvořit příjemné místo pro vaše společné rodinné chvíle, letní grilování, relaxaci u kávy nebo večerní posezení pod hvězdami. Koupelna s WC je prakticky umístěna v přízemí.
Patro - Soukromí a odpočinek: V patře najdete tři útulné ložnice, které poskytují dostatek soukromí pro každého člena rodiny. Luxusní koupelna s vanou a sprchovým koutem vás bude každé ráno lákat k relaxačnímu rituálu.
Zahrada a bazén - Vaše soukromá oáza: Soukromá zahrada je vaší oázou klidu, kde si můžete vychutnat sluneční paprsky, pěstovat vlastní bylinky nebo si jen tak odpočinout s knížkou v ruce. A co teprve osvěžující koupel ve vlastním bazénu (40 m2) během horkých letních dnů. Také Garáž propojená se zahradou zvyšuje komfort bydlení a navíc poskytuje bezpečné parkování pro vaše vozidlo.
Technické detaily: Dům je vybaven moderními technologiemi pro pohodlné bydlení, včetně podlahového vytápění prostřednictvím plynového kotle. Je napojen na vodovodní řad a veřejnou kanalizaci.
Lokalita - Klid a pohodlí: Dům se nachází v krásné lokalitě, kde se budete cítit jako na dovolené po celý rok. Blízkost golfového hřiště a historické zříceniny Michalovická Putna nabízí široké možnosti pro aktivní odpočinek a objevování krás okolí. A přitom máte veškerou občanskou vybavenost, včetně školky, na dosah ruky.
Mladá Boleslav - Město plné života: Toto moderní město s bohatou historií nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život – kulturní akce, sportovní vyžití, kvalitní školy a širokou škálu obchodů a služeb.

Přijďte se sami přesvědčit, že tento dům je tím pravým místem pro vás a vaši rodinu. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Boleslavi.