Prodej rodinného domu, Malhostovice - Nuzířov, 474 m2

Malhostovice, Nuzířov

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Včetně provize RK a právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMalhostovice, Nuzířov
ID197-NP04829
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná474 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy560 m2
Plocha nemovitosti2524 m2
Plocha zahrady1048 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina400V
OdpadSeptik, Jímka
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Malhostovicích

Popis

Proměňte své sny ve skutečnost: Jedinečný venkovský statek nedaleko Brna

Vstupte do světa, kde se historie setkává s moderním komfortem, a objevte místo, které čeká na to, aby se stalo vaším novým domovem. Nabízíme vám výjimečnou příležitost získat rozlehlý rodinný dům ve tvaru čtvercového statku s krytým nádvořím a klidnou terasou, situovaný v malebné obci pouhých 21 km od centra Brna.

Klíčové vlastnosti, které vás okouzlí:

Prostorné bydlení: Užitná plocha domu činí úctyhodných 474 m², což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné rodinné či vícegenerační bydlení.
Neomezené možnosti využití: Stodoly o užitné ploše 600 m² nabízejí ideální prostor pro realizaci vašich podnikatelských či kreativních vizí—od dílny přes sklad až po kancelářské prostory.
Rozsáhlý pozemek: Celková plocha 2 524 m² zahrnuje rekreační zahradu o výměře 826 m², kde můžete relaxovat a užívat si klidu venkova.
Komfort a pohodlí: Čtyři krytá parkovací místa zajišťují bezstarostné parkování za každého počasí. Dvě kryté terasy pak nabízejí ideální místo pro setkání s rodinou a přáteli.
Moderní rekonstrukce: Dům prošel v posledních letech pečlivou a důkladnou rekonstrukcí, která respektuje jeho původní charakter a zároveň poskytuje vysoký standard moderního bydlení.
Místo, kde se sny stávají skutečností

Tato nemovitost je ideálním místem pro ty, kteří hledají harmonii mezi klidem venkova a dostupností městského života. Díky snadné úpravě prostorů je dům připraven přizpůsobit se vašim představám—od vícegeneračního bydlení po podnikatelské účely.

Další informace:

Nový pasport k domu je k dispozici k nahlédnutí a probíhá vyhotovení nového průkazu energetické náročnosti.
Prohlédněte si detailní informace a fotografie na našem webu: https://nuzirov.cz/
Neváhejte a vstupte do světa nekonečných možností. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte psát novou kapitolu svého života v tomto výjimečném statku nedaleko Brna.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Malhostovicích.