Pronájem chaty, Kněžmost - Drhleny, 140 m2

Kněžmost, Drhleny

25 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky, jistota 2 x nájem a provize
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKněžmost, Drhleny
IDN65543
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná140 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy92 m2
Podlahová plocha140 m2
Plocha nemovitosti140 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj vody
Terasa
Parkování

Origo partneři v Kněžmostu

Popis

Pronájem rekereačního domu, Drhleny, 15 km od Mladé Boleslavi.

Chcete si celoročně užívat pobyt v čisté přírodě na hranici Českého ráje a současně být nedaleko města? Toužíte mít dostatek soukromí a možnost kdykoli být v krásném domě s terasou? Ocenili byste celoroční zajištěné parovací místo přímo u domu? Líbí se vám představa posezení na terase s vůní dobrot na grilu, koupání v blízkých rybnících, výlety na kole, houbaření v okolní zachované přírodě? Potom vás nadchne tato nabídka.

Celoročně užívaný rekreační dům se nachází v krásné přírodní lokalitě Drhleny. Je plně a velmi vkusně vybavený, přizpůsobený modernímu způsobu života, připravený k okamžitému nastěhování a celoročnímu užívání. Po celý rok je dobře přístupný. Benefitem je parkovací místo na oploceném pozemku přímo u domu.

Ze všech místností máte hezký výhled do zalesněného okolí, terasa vám poskytne zázemí pro relaxaci. V místě můžete využívat také přírodní koupaliště. Lokalita je balzámem pro zdraví.

V Drhlenách fungují autobusové spoje, veškerá základní vybavenost se nachází 2 km od domu v Kněžmostě. Mnichovo Hradiště je autem dosažitelné za cca 10 minut (8 km), Mladá Boleslav za cca 15 minut (15 km).

Cena: nájemné 25000Kč měsíčně plus poplatky, jistota 2x nájem a provize. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce dle vlastních kritérií. K dispozici dle dohody.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu chat v Kněžmostu.