Prodej bytu 2+kk, Český Krumlov, Špičák, 38 m2

Špičák, Český Krumlov - Latrán

3 790 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně garáže a kompletních služeb RK.
Hypotéka od 18 062 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení4000
AdresaŠpičák, Český Krumlov - Latrán
IDN107180
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná38 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Českém Krumlově

Popis

Ve výhradní spolupráci nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 2KK (38 m2) s balkónem a s garáží poblíž centra města Český Krumlov.

Byt se nachází ve 4. patře (5. NP) v bytovém domě s výtahem. Nabízí dispozici 2KK s celkovou užitnou plochou 38 m2. Vstupujeme menší předsíní (2,10 m2), zde můžeme projít do koupelny se sprchovým koutem a toaletou (3,3 m2), dále se dostaneme do kuchyně s jídelnou a obývacím prostorem (14,49 m2), odkud vstoupíme do ložnice (16,30 m2). Z ložnice je vstup na prostorný balkon (2,7 m2) s nádherným výhledem na zámek. Zálohy na byt jsou celkem 4000 Kč/měsíčně.
K bytu náleží sklep (2,2 m2) a v mezipatře balkon, který slouží také jako úložný prostor společný pro sousedy na jednom patře.
Bytový dům prošel rekonstrukcí, kdy došlo k výměně oken a zateplení celého bytového domu. Byt se prodává včetně garáže, která je umístěna 700 m od bytu, 10 minut chůze. Garáž (16 m2) je suchá, udržovaná, bez známek vlhkosti, s plechovými otočnými vraty.
Byt je delší dobu neobývaný, rekonstrukce není nutná, záleží na preferencích nového majitele. Byt je vhodný i jako investice k budoucímu pronájmu, vzhledem k tomu, že se nachází v jedné z nejoblíbenějších turistických lokalit v Jihočeském kraji.
Český Krumlov nabízí veškerou občanskou vybavenost, školky, školy, zdravotní středisko, nemocnice, pošta, obchody a obchodní centra. Město je vzdáleno 22 km od Českých Budějovic, 33 km od Lipna nad Vltavou.
Český Krumlov se nachází na okraji Blanského lesa, městem protéká řeka Vltava a je celoročně vyhledávaným turistickým a kulturním cílem. Těším se na prohlídky s Vámi.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107180.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Českém Krumlově.