Prodej bytu 2+1, Lysá nad Labem, Sídliště, 66 m2

Sídliště, Lysá nad Labem

3 790 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize RK, právních služeb a advokátní úschovy
Hypotéka od 18 062 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSídliště, Lysá nad Labem
ID13493
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná57 m2
Patro2. z 2
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha66 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Sklep

Origo partneři v Lysé nad Labem

Popis

Zelená ulice, vše důležité hned po ruce… K tomu praktická dispozice a přijatelná cenovka.

Tenhle byt v Lysé nad Labem vám splní sen o klidném bydlení pro pár nebo mladou rodinu. Stačí dodělat kuchyň, koupelnu a můžete bydlet.

Popis nemovitosti:

Pár kroků do školky i pro rohlíky, po práci na kolo, ryby, houby… Hledáte bydlení v klidné lokalitě a za parádní cenu? Pojďte bydlet do Lysé nad Labem. V tomhle bytě se vám bude líbit – zrekonstruujete si ho podle svých představ.

Obývák je orientovaný na jihovýchod. To ocení hlavně ti z vás, co pracují z domu nebo jsou doma s dětmi. O dostatek přirozeného světla totiž nebudete mít nouzi od rána do večera.

Z ložnice budete mít zase krásný výhled do zeleně. A kuchyně? Tak tu si dokončíte přesně podle sebe, stejně jako koupelnu nebo interiérové dveře.

Byt je vhodný k rekonstrukci, ale vše funguje. Můžete ho začít modernizovat po částech a přitom klidně bydlet.

Leží ve 2. patře cihlového domu a patří k němu sklep, do kterého uklidíte po sezóně sportovní vybavení. Parkovat budete v klidné ulici hned před domem.

Lokalita:

Lysá nad Labem
Hezký dům, klidná ulice a školka, obchod, sportoviště i dětské hřiště sotva pár kroků. K tomu zámecká zahrada a ryby, houby, cyklostezky… V Lysé nad Labem se vám bude žít parádně. Navíc leží mezi Hradeckou a Boleslavskou dálnicí a od Prahy vás bude dělit 40 minut vlakem.

Milovice
Zábava, příroda, dobrodružství a rodinná pohoda. To vše na vás čeká sotva 10 minut jízdy od domova v oblíbeném dětském parku Mirakulum. Až se děti vyřádí, omrknete divoké koně, zubry, rostliny a motýly v rezervaci. No a až se budete chtít opravdu vyřádit vy, stačí zajet na střelnici nebo tankodrom.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Lysé nad Labem.