Prodej rodinného domu, Barchov, 75 m2

Barchov

3 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 109 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBarchov
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná75 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti652 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Barchově

Popis

Nabízíme prodej menšího rodinného domu, který se nachází v centru malebné obce Barchov. Celoročně obyvatelný dům byl postaven v roce 1870 a původně sloužil jako kovárna a uchoval si do dnes velkou část svého genius loci. Vnitřní dispozice domu je 2+kk o užitné ploše cca 75 m2 a celková výměra pozemku činí 652 m2. Na pozemku se nachází kryté parkovací stání, dřevník a dále menší stodola/sklad. Celá zahrada je krásně založená, velice udržovaná a najdete zde kombinaci okrasných a užitkových rostlin. Pozemek poskytuje díky své poloze naprosté soukromí.

Dispozice domu: zastřešený vstup, vstupní chodba, koupelna s vanou a WC, ložnice a velmi prostorný obývací pokoj se stylovým krbem a prostorem pro kuchyňskou linku. Dům dále nabízí možnost půdní vestavby a zvětšení obytné části o další 2 pokoje.

Dům prošel v letech 2019 – 2021 částečnou rekonstrukcí: oprava střešní vazby, výměna krytiny, zateplení štítu a výměna okna, oprava komína, nové podlahy (dlažba, vinyl). Elektřina je vedena v mědi s výjimkou jednoho svítidla, které zůstalo v hliníku. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje kombinovaný plynový kotel s rozvody do radiátorů, jako zdroj vytápění je využíván i krb umístěný v obývacím pokoji, voda je z vlastní kopané studny, odpady svedeny do dvoukomorového septiku.

Tato nemovitost je vhodná jak pro celoroční užívání, tak k rekreaci. Veškerá občanská vybavenost je v 10 min. jízdy vzdáleném Novém Bydžově, dojezdová vzdálenost do krajského města Hradce Králové je 20 min.

Součástí kupní ceny je kompletní právní servis i zajištění financování na pořízení této nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Barchově (okr. Hradec Králové).