Prodej rodinného domu, Čachovice, 147 m2

Čachovice

12 565 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 59 881 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČachovice
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná147 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti438 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Čachovicích

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme právě dokončenou cihlovou novostavbu (jednu polovinu) dvojdomu o velikosti 147 m2 - dispozice 5kk s pozemkem 438 m2 v klidné části vesnice Struhy - Čachovice. Objekt má energetickou náročnost B - velmi úsporná. Obě části dvojdomu jsou identické, jen zrcadlově obrácené. V nabídce je jak levá, tak pravá část - nyní tak máte možnost si vybrat který dvojdům byste preferovali. Fotografie obsahují interiér levého domu a venkovní prostor u obou z nich.

Tento rodinný dům je ideálním místem pro ty, kdo hledají moderní a prostorné bydlení s důrazem na energetickou úspornost. Postaven z kvalitních cihel Porotherm, které zajišťují vysokou pevnost a odolnost.

V přízemí se nachází vstupní předsíň, koupelna s walk-in sprchovým koutem a WC, pracovna, technická místnost a prosvětlený obývací pokoj s přípravou na kuchyňskou linku a především přímým vstupem na zahradu.
Ve 2. patře naleznete 3 samostatné ložnice, koupelnou se samostatně stojící vanou, samostatnou místnost s přípravou na pračku a sušičku a dalším WC, šatnu a vstup do podkroví, které lze použít jako úložné prostory. Více naleznete na přiložených půdorysech v inzerátu.

Na podlahách je kvalitní dlažba a vinyl, vytápění v podlaze. Součástí domu i zděný plot a vrata na elektrický pohon Somfy, parkování pro 2 auta.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem Vaillant země/vzduch, napojen na obecní kanalizaci a veškeré inženýrské sítě, a má i svodový kanál na zalévání.

Zahrada na fotce je vizualizace, jak může v budoucnu vypadat. Orientace zahrady a většiny oken – jihovýchodní.

Dům se nachází ve slepé ulici na konci vesnice u nádherného rybníka, absolutní ticho a soukromí. Struhy se nachází napůl cesty mezi Nymburkem a Mladou Boleslaví do obou měst je to 20min autem. V Praze na Černém Mostě jste za 30min. Ve Struhách - Čachovice jezdí autobus i vlak (jezdí do okolních vesnic a končí v Nymburku), mateřskou i základní školu a obchod COOP. Více občanské vybavenosti najdete v Milovicích – 10min autem.

Doporučujeme pro příjemné rodinné bydlení.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čachovicích.