Prodej bytu 3+1, Ostrava - Moravská Ostrava, 121 m2

Moravská Ostrava

6 980 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 33 265 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMoravská Ostrava
IDN00032
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná121 m2
Patro3. z 5
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha121 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabízíme Vám k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové výměře 121 m², který se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem, v žádané lokalitě centra města Ostravy. Byt v osobním vlastnictví prošel v minulosti kompletní rekonstrukcí a nabízí komfort a praktické úložné prostory, jako jsou vestavěné skříně od renomované značky Woodface.

Velikosti pokojů jsou:
1. pokoj – 28,25 m²
2. pokoj – 23,30 m²
3. pokoj – 20,40 m²
Kuchyň – 18 m²

Obývací pokoj je vybaven krbem na dřevo nebo brikety, který efektivně vytápí i sousední pokoj díky průduchu. V celém bytě jsou parkety, v kuchyni a chodbě plovoucí podlaha. Interiérové dveře jsou značky SAPELI, což přidává bytu na kvalitě.

Vytápění a ohřev teplé vody vlastním plynovým kotlem.

Dům prošel celkovou revitalizací, včetně fasády, nové střechy a modernizace výtahu. Kromě velkorysé výměry a kvalitního vybavení je velkou výhodou bytu právě přítomnost výtahu.

FO 2.500,-Kč/3os.
SVJ v plusu.

Lokalita je prestižní, klidná, jen pár minut od největšího městského parku Komenského sady. V okolí je plná občanská vybavenost i široká nabídka kulturních a společenských aktivit.

Nabízíme bezplatné finanční poradenství a srovnání nabídek všech bank na trhu.

Pro více informací nás kontaktujte a domluvte si prohlídku. Těšíme se na setkání s vámi!
Jiřina Hlavenková - certifikovaný realitní makléř Ostrava
________________________________________
Rádi se postaráme o prodej nebo pronájem jakékoliv vaší nemovitosti.

Veškeré údaje v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě.