Pronájem obchodního prostoru, Praha - Smíchov, Ostrovského, 60 m2

Ostrovského, Praha 5 - Smíchov

35 000 Kč
/za měsíc
+ Poplatky na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaOstrovského, Praha 5 - Smíchov
ID236448-1
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná60 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu obchodní prostor v atraktivní lokalitě na Smíchově, v ulici Ostrovského, která je situována kolmo na hlavní komerční tepnu, ulici Nádražní. Celková plocha prostoru činí 60 m2.
Prostor je rozdělen do tří místností, přičemž hlavní část slouží jako prodejní plocha s výlohou, což poskytuje vynikající možnost prezentace vašich produktů a služeb. Dále se nachází další místnost, která může sloužit jako kancelář, sklad či jiné využití dle potřeb nájemce. Kromě toho je k dispozici zázemí.
Tento obchodní prostor je ideální pro podnikání, přičemž není určen pro provozování gastronomických zařízení. Jeho výhodná poloha v centrální části Smíchova zajistí vysokou viditelnost a dostupnost pro zákazníky.
Pro bližší informace či prohlídku se prosím obraťte na naši realitní makléřku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!