Prodej rodinného domu, Nalžovské Hory, 481 m2

Nalžovské Hory

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNalžovské Hory
ID529512
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná481 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti8797 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Nalžovských Horách

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Tento historický mlýn je skutečným klenotem na trhu nemovitostí k prodeji. Výjimečné místo s dispozicí 8+1 a užitnou plochou 481 m² je situováno na kouzelné samotě u břehu malebného rybníka. Kompletní rekonstrukce zachovala původní kouzlo mlýna z 18. století a zároveň ho vybavila vším, co dnešní moderní životní styl vyžaduje.

 

Vstupní hala v přízemí vás přenese do atmosféry dob minulých, a zavede vás do kuchyně v provensálském stylu s praktickou spíží. Dále se zde nachází jídelna (30,35 m²) s tradiční kachlovou pecí, elegantní velká koupelna, dílna, technická místnost a skladovací prostory. Druhé podlaží nabízí dvě ložnice (30,35 a 24,83 m²) zařízené dobovým nábytkem, prostorný obývací pokoj (60 m²) v anglickém stylu, šatnu a samostatnou toaletu. Třetí podlaží je tvořeno třemi ložnicemi (34,77 + 24,5 + 18,92 m²) s vlastními koupelnami a pracovnou. Do detailu promyšlený interiér Letovského mlýna nabízí jedinečnou atmosféru s harmonickým spojením několika stylů. Každý pokoj je uměleckým dílem, které budete chtít objevovat znovu a znovu. Dům se prodává včetně interiérového vybavení. Tato unikátní nemovitost je v současné době využívána pro trvalé bydlení, ale může být i zajímavou příležitostí pro komerční využití jako romantický penzion, retreat centrum, nebo pro pořádání svateb.

 

Udržovaná zahrada o rozloze přes 8000 m², plná vzrostlých stromů a protkaná klidnou říčkou, je dokonalým místem pro relaxaci. K dispozici je sauna s relaxační zónou a přírodním koupacím jezírkem s průzračně čistou vodou. Francouzský zahradní domek, zeleninová zahrada, skleník, vinný sklep a krytá venkovní kuchyně s grilem a ohništěm, činí tuto zahradu skutečnou oázou klidu. Na pozemku je zajištěno venkovní parkování, je zde vlastní kopaná i vrtaná studna a ČOV. Vytápění je řešené tepelným čerpadlem, v domě je zaveden vysokorychlostní internet.


Mlýn leží v srdci malebné přírodní krajiny Nalžovských hor na úpatí Šumavy, známých svými zelenými kopci, lesy a rybníky. V dojezdové vzdálenosti najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost včetně obchodů, restaurací a dalších služeb včetně základní i mateřské školy. Díky dobré dostupnosti do okolních měst je tato nemovitost strategickým místem pro ty, kteří hledají únik od městského ruchu, ale zároveň ocení blízkost všech jeho výhod. Tato oblast slibuje klidné a inspirativní prostředí, které je ideální pro rodiny, jednotlivce i investory hledající unikátní investiční příležitost.



Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nalžovských Horách.