Prodej rodinného domu, Skotnice, 220 m2

Skotnice

3 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 156 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSkotnice
ID509
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná340 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha220 m2
Plocha nemovitosti1545 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Skotnici

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům ve Skotnici. Dům je ve stavu před rekonstrukcí, ale s obrovským potenciálem do budoucna. Nový majitel zde může vybudovat komfortní bydlení pro svou rodinu, nebo zde mohou vyrůst nájemní byty, domov pro seniory.......prostorné garáže a sklady mohou posloužit jako zázemí pro podnikání nebo domácímu kutilovi...

Stávající dispozici domu tvoří bytová jednotka 3+1 v přízemí a bytová jednotka 3+1 s prostornou terasou v patře. Navíc je v domě opravdu velká dvojgaráž přístupná přímo z ulice, kotelna, sklady, bývalá stodola, garáž přístupná z nádvoří a dvě dílny. Dům je částečně podsklepen.

O vytápění se stará zánovní plynový kotel zn. Immergas, vodu ohřívá elektrický bojler. Dům je napojen na vodovodní, elektrickou a plynovu přípojku.

Na zahradě najdete plodící ovocné stromy, ale stejně tak okrasné dřeviny. Místa je tu dost jak pro relax, tak pro hry Vašich dětí. Nebo zde zřídíte zeleninovou zahrádku?

Velkou výhodou je umístění domu v klidné části obce, ale zároveň s výbornou dostupností ke všem vymoženostem města. Co nenajdete přímo v místě je určitě v nedalekém městě Příbor. Do větších měst v okolí (FM, NJ, Kopřivnice) je to do 10min autem, průmyslová zóna v Mošnově je 5 minut odtud. Do Ostravy jezdí přímé autobusové spoje ze zastávky přímo u domu.

Příroda je takřka za rohem a děti se jistě dostatečně vyřádí na třech dětských hřištích v blízkém okolí. V okolí je mj. i fotbalové hřiště se zázemím.

Průkaz energetické náročnosti se zpracovává, do jeho dodání zařazujeme dům do třídy G.

Těším se na setkání s Vámi přímo na místě, pro sjednání termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat.



Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Skotnici.