Prodej bytu 3+1, Jičín, Českých bratří, 95 m2

Českých bratří, Jičín, Valdické Předměstí

3 399 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 199 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČeských bratří, Jičín, Valdické Předměstí
ID00760
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná95 m2
Patro4. z 4
VybavenoNe
Druh objektuV bloku
VlastnictvíOsobní
Plocha zahrady495 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, MHD, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Origo partneři v Jičíně

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o velikosti 81 m2 + balkon 1,8 m2 + 2 sklepy celkem 12 m2 v Jičíně, ulici Českých bratří. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží zděného bytového domu bez výtahu. K domu náleží společná zahrada o velikosti 495 m2 v klidném vnitrobloku přístupném jen pro obyvatele domu. Parkování je možné na ulici před domem.
Byt je v původním stavu, připraven na rekonstrukci dle představ nového majitele. Jsou zde 3 pokoje (23 m2, 13 m2 a 16 m2), kuchyně (9 m2) přístupná z obýváku, praktická spíž (2 m2) za kuchyní, koupelna (4 m2) s vanou, umyvadlem, bojlerem a místem na pračku, samostatné WC (1 m2) a komora (4 m2) se vstupem na balkon s výhledem do zahrady v klidném vnitrobloku. V pokojích jsou na podlaze parkety, v kuchyni PVC a v ostatních místnostech teraco. Vytápění je zajištěno kamny WAW a kamny na tuhá paliva. Okna bytu směřují na JV do ulice a na SZ do zahrady. Byt je vyklizený, bez nábytku, ponechána byla pouze kuchyňská linka.
Nespornou výhodou bytu jsou velké úložné prostory (spíž a komora v bytě a 2 sklepy v suterénu domu), dále možnost využití společné zahrady, nízké poplatky a poloha bytu kousek od vlakového i autobusového nádraží a nákupní zóny (vše cca do 300 m od domu). Příjemné je i malé SVJ – pouze 8 bytů v domě.
Dům je udržovaný, zateplena byla štítová strana domu, okna jsou plastová.
Přijďte se sami přesvědčit o možnostech tohoto bytu, těšíme se na setkání na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Jičíně.