Prodej rodinného domu, Králův Dvůr - Počaply, Tyršova, 196 m2

Tyršova, Králův Dvůr, okres beroun, Počaply

12 990 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně provize a právních služeb včetně advokátní úschovy kupní ceny
Hypotéka od 61 907 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTyršova, Králův Dvůr, okres beroun, Počaply
ID915761
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná250 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy268 m2
Podlahová plocha196 m2
Plocha nemovitosti573 m2
Plocha nebytových prostor54 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti253 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Origo partneři v Královu Dvoru

Popis

Realitní společnost ERA REALITY Brodan & Kutzendörfer Vám nabízí ke koupi vícegenerační rodinný dům 5+1 s celkovou užitnou plochou 250m2 se zahradou s altánkem, jezírkem a bazénem ve městě Králův Dvůr na Berounsku.
Dům prošel v uplynulých letech kompletní rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu.
Kromě tří prostorných ložnic v podkroví domu, z nichž jedna má rozlehlou terasu, ze které je přístup i na zahradu a k bazénu, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, lze využít další pokoj v přízemí jako pracovnu či jako další ložnici. Samozřejmostí jsou prostorné koupelny, v přízemí s vanou i sprchou, v patře se sprchou a toaletou. K dispozici je i další samostatná toaleta v přízemí.
V suterénu domu je sauna s ochlazovací místností a odpočívárnou a prostor s plynovým kotlem, který vytápí celý dům.
Podkroví domu je vybaveno klimatizačními jednotkami, v domě je též kamerový systém a zabezpečení.
Parkování vozidel je možné v prostorné garáži (35m2) s elektrickými roletovými vraty. Další vozidla je možné zaparkovat na prostorném dvoře, ze kterého se dostanete do zahrady k bazénu, jezírku s rybami a k stylovému altánku s pivní pípou.
Králův Dvůr je menší město těsně sousedící s větším městem Beroun. Nedaleko se nachází obchodní zóna s obchody jako je Lidl, Pepco, DM Drogerie, Super ZOO, JYSK, OBI a další. V bezprostředním okolí se nachází sportovní centrum, kde najdete nejen fitness, ale celou řadu jiných sportů, např. tenis, badminton, golf, lezeckou stěnu, florbal, futsal a další včetně skupinových cvičení. Nedaleko je také koupaliště, což je nejenom v létě, obrovská výhoda. Nejbližší zastávka MHD se nachází necelých 200m od domu. Pro děti jistě využijete sportovní hřiště mezi domy, na které máte skvělý výhled z bytu, MŠ a ZŠ se nachází v blízkosti. V Berouně je celá řada středních škol, včetně gymnázia, další možnosti pak nabízí pravidelné linky do Prahy. Další obrovskou výhodou je dálnice D5, díky které jste na Zličíně už za 20min a v opačném směru v Plzni za cca 40 min.
Nabízíme možnost financování prostřednictvím nejvýhodnějších hypotečních úvěrů, případně financování bez prokazování příjmů.
Dovoluji si vás pozvat na prohlídku tohoto krásného domu a těším se na osobní setkání s vámi. Rád vás nejenom provedu, ale samozřejmě poskytnu veškeré další informace a zodpovím dotazy. Neváhejte mne kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Královu Dvoru.