Prodej rodinného domu, Krásný Dvůr, 183 m2

Krásný Dvůr

4 999 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 824 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKrásný Dvůr
ID918998
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná183 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha183 m2
Plocha nemovitosti486 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Krásném Dvoře

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům k rekonstrukci v obci Krásný Dvůr. Obec se nachází v okrese Louny v Ústeckém kraji. Asi 15 km na severovýchod leží město Žatec, Kadaň a cca 7 km jižně stojí město Podbořany. Dominantou je barokní zámek z počátku 18. století s anglickým parkem, ve kterém je postaveno mnoho romantických staveb.

Dům je podsklepený a dispozičně řešen jako 3+1 s koupelnou a chodbou. Okna a vstupní dveře jsou plastová. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě. Na tento dům lze využít dotace: oprav dům po babičce, nová zelená úsporám.

Dále je na pozemku umístěna stavba bývalých chlévů, která není zapsána ani zkolaudována a je určena ke kompletní rekonstrukci nebo demolici, aby zde stála stavba dle vašich představ. Obě stavby se nachází na rozsáhlém pozemku, který zajišťuje dostatečný prostor pro soukromí nebo i například chov zvířat.

Součástí prodeje je zahrada o výměře 3013 m2. Velkou předností zahrady, kterou bychom rádi zdůraznili je to, že část zahrady je v katastrálním území vedena jako další stavební pozemek, na kterém lze postavit rodinný dům. Plocha zahrady je 792 m2.

Díky svému klidnému umístění je ideální pro rodinné bydlení v příjemné a tiché lokalitě. Skvělá příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost s velkým potenciálem k úpravám v krásné části obce s občanskou vybaveností na dosah v nedalekých Podbořanech.

Pokud máte zájem o více informací nebo prohlídku nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat.
Těšíme se na Vás!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krásném Dvoře.