Prodej rodinného domu, Nová Ves I, Jiráskova, 250 m2

Jiráskova, Nová Ves I

10 590 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 50 469 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJiráskova, Nová Ves I
ID00111
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná250 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1004 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Nové Vsi I

Popis

Krásný rodinný dům, umístěný v extravilánu obce Nová Ves I, okres Kolín, v klidné části. Dům je samostatně stojící, patrový, ve velmi dobrém stavu. Má dřevěné podbití, balkony, zateplenou severní stranu stavby.
Terasa s kamennou podlahou i obložením domu. Zeď 45 cm, cihlová. Voda je čerpána z vlastní studny, napojení na obecní kanalizaci a elektřina vedena v mědi.
Hlavními dveřmi vcházíme do chodby (zádveří je oddělené od chodby prosklenými dveřmi), která se větví...rovně na dřevěné dubové schody, vedoucí do patra (střešní okno 2023, kamenný obklad), doleva do obývacího pokoje spolu s kuchyní a doprava dveřmi do prádelny s vodárnou a průchodem do dvojgaráže s výsuvnými vraty (dlažba, tepelné čerpadlo - voda vzduch). Pokud ovšem vejdeme do obývací části, členíme pokoj na kuchyňskou část a relaxační část s krbovým topením (je nad ním kamenný obklad). Je zde i podlahové vytápění (kuchyň a obě koupelny) a krytina v přízemí je pl. podlaha a dlažba. Jsou tu nejen okna, ale i francouzská s možným vstupem na terasu. Součástí přízemí je koupelna (WC, umyvadlo, sprchový kout, okno, topení).
Vyjdeme-li do patra (dřevěné dubové zábradlí) na prostornou podestu, je zde praktické rozmístění pokojů, samostatných, neprůchozích (pokud nepočítáme průchod na balkon, který je spojen před oběma pokoji). Napravo máme moc hezké dva pokoje - dětské, zrcadlově položené. Je zde patrný zkos střechy a tudíž stavitel přizpůsobil strop stavbě. Rovně je šatna, vlevo ložnice, pracovna (s komínem uprostřed) a koupelna (otopný žebřík, umyvadlo, vana, střešní okno, WC, topení v podlaze - šnek). Ve stropě nad podestou je vlez do půdního odkládacího prostoru, kde je umístěn bojler na ohřev vody. Je nepochozí.
Zahrada je prostorná, zatravněná, část oblázková. Je tu prostor i na bazén. K dispozici je i další stavba, patrová, vhodná nejen na uskladnění věcí, ale i na bydlení.
Nová okna i dveře v roce 2023. Na chodbě s el. ovládáním, v koupelně s manuálním ovládáním. Z boku stavby je vchod do technické místnosti, kde je i původní zdroj tepla (LTO nádrže + kotel k LTO - kamna na olej, vedle nádrže, čerpadlo. Oddělené příčkou.
Dům stojí v klidné části obce, odkud se za pár minut dostanete na dálnici D11 (Praha-HK), nebo za 5 minut jste v Kolíně.
Nemovitost lze financovat hypotékou, kterou vám samozřejmě zprostředkuji.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat si zájemce dle vlastních kritérií.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nové Vsi I.