Prodej obchodního prostoru, Rudná, Na Panském, 562 m2

Na Panském, Rudná

Cena na vyžádání
/za nemovitost
info v RK, Cena k jednání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNa Panském, Rudná
ID00017
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná562 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy212 m2
Plocha nemovitosti698 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti82 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Výtah
Parkování
Nízkoenergetický

Origo partneři v Rudné

Popis

Ideální Prostor pro Vaši Firmu i Váš Domov
Nabízíme k prodeji prostorný, multifunkční objekt v prestižní lokalitě Rudná u Prahy. Tento moderní dům o rozloze 561,9 m2 s pozemkem 698 m2 poskytuje perfektní příležitost propojit bydlení s podnikáním. Nabízí jak komfortní rezidenční prostory, tak variabilní zázemí pro podnikatelské účely – ordinace, kanceláře, vzorkovna, prodejna či obchodní prostory. To vše v nízkoenergetickém provedení s moderními technologiemi, které přinášejí významné úspory provozních nákladů.

Všestranné Komerční Prostory
Díky rozdělení na tři samostatné bytové jednotky nabízí tento objekt mimořádnou flexibilitu, kterou ocení každý podnikatel. V přízemí se nachází samostatný prostor s plně vybavenou kuchyní a přímým vstupem na zahradu – ideální jako reprezentativní místo pro klientské schůzky, ordinaci, nebo jako showroom pro prezentaci výrobků. Navíc zde najdete domácí fitness centrum se saunou, což oceníte nejen vy, ale i vaši zákazníci či zaměstnanci jako benefit pracovního prostředí.

Propojení Podnikání a Soukromí
V prvním patře se nachází dva mezonetové byty, které nabízejí různé možnosti využití. Jeden byt je momentálně využíván jako zázemí pro zaměstnance a vzorková prodejna, což je perfektní řešení pro ty, kteří hledají kombinaci pracovního a obchodního prostoru. Druhý byt slouží jako nadstandardně vybavené bydlení pro majitele – moderní a komfortní, poskytující úroveň bydlení, kterou si zasloužíte.

Kvalitní Interiér pro Profesionální Dojem
Všechny prostory domu jsou navrženy s ohledem na reprezentativnost a vysoký komfort. Nové dřevěné podlahy, podlahové vytápění v klíčových částech domu a prostorný obývací pokoj s elegantním krbem JOTUL poskytují příjemné pracovní prostředí, které oceníte vy i vaši klienti. Tyto detaily zaručují profesionální dojem a zároveň útulnou atmosféru.

Reprezentativní Zahrada pro Klienty i Relaxaci
Dům je obklopen krásně udržovanou zahradou s přírodním jezírkem, velkým vyhřívaným bazénem a automatickým závlahovým systémem, který zajišťuje bezstarostnou údržbu. Tato zahrada nabízí prostor pro firemní akce, neformální setkání s klienty, nebo pro vlastní odpočinek po náročném dni. Prostor působí prestižně a poskytuje ideální prostředí pro neformální networking.

Moderní Technologie a Úsporné Řešení
Náklady na provoz domu jsou sníženy díky pokročilým technologiím – izolace Baumit Resolution, dva plynové kotle, solární panely s výkonem 10 kW a efektivní tepelný systém zajišťují úsporu až 50 % běžných nákladů. Bezpečnostní systém Jablotron poskytuje klid a ochranu pro vás, váš majetek i vaše podnikání. Centrální vysavač a další moderní zařízení zajišťují maximální pohodlí a efektivitu při údržbě domu.

Garáž a Parkování Pro Firmu i Rodinu
Součástí domu je prostorná garáž pro tři automobily, s integrovanou dílnou a přípojkou na 380V, což ocení podnikatelé vyžadující technické zázemí pro své podnikání. Další vozidlo může být pohodlně zaparkováno na pozemku před domem – ideální pro klientské návštěvy nebo jako prostor pro služební vozy.

Strategická Lokalita – Skvělá Dostupnost a Pohodlí
Rudná u Prahy nabízí nejen klidné a příjemné prostředí, ale také výbornou dostupnost do hlavního města. Výhodná poloha umožňuje snadné spojení s Prahou, což ocení podnikatelé, kteří chtějí mít rychlý přístup do města a zároveň si užívat klidnější prostředí pro práci i život. Lokalita poskytuje vše potřebné – školky, školy, obchody, restaurace a další občanskou vybavenost – ideální zázemí jak pro rodinu, tak pro podnikání.

Vaše nové zázemí pro úspěch – spojte práci a domov v jednom, reprezentativním prostoru
Nenechte si ujít příležitost propojit váš podnikatelský záměr s komfortním bydlením v jednom unikátním objektu. Tento dům vám poskytne nejen potřebné zázemí pro podnikání, ale také pohodlí, které si zasloužíte.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Rudné (okr. Praha-západ).