Pronájem bytu 3+1, Žďár nad Sázavou, 76 m2 (ID: 1470221)

Žďár nad Sázavou

14 000 Kč
/za měsíc
Cena je bez nákladů na bydlení
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení5000 Kč
AdresaŽďár nad Sázavou
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná76 m2
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Žďáře nad Sázavou

Popis

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme k pronájmu byt 3+1 o výměře 76 m2, který se nachází ve 4.NP bytového domu s výtahem. Byt je PLNĚ VYBAVEN!

Byt disponuje velkou vstupní chodbou s vestavěnými skříněmi. Kuchyně nabízí jídelní stůl, vestavěnou myčku na nádobí, mikrovlnou troubu, indukční desku, troubu a lednici s mrazákem. Ložnice je vybavena manželskou postelí a prostornou vestavěnou skříní. Další pokoj je plně zařízen dětským nábytkem, kde mohou naleznout útočiště dvě děti. Z dětského pokoje je přímý vstup na lodžii, která je kompletně uzavřená. Obývací pokoj je vybaven sedací soupravou a dalším nábytkem. Koupelna je společná s WC a je vybavena pračkou.
Druhá lodžie se nachází na každém patře, která je společná k užívání. K bytu patří vlastní sklep a využívat lze i společné prostory, kolárna/kočárkárna.

Parkování je zde možné buď za domem, nebo před domem přímo u silnice. Celkové náklady na byt činí cca 5000 Kč/měsíc.
Byt se nachází v blízkosti centra, proto je tato lokalita velmi vyhledávaná. V bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost.

Kauce je ve výši jednoho nájmu + výše jednoho nájmu provize RK.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!