Prodej rodinného domu, Krnov, Partyzánů, 130 m2 (ID: 1470404)

Partyzánů, Krnov

4 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 637 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPartyzánů, Krnov
ID00233
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná130 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti229 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Krnově

Popis

Dům, ve kterém se cítíte dobře hned od první návštěvy, dýchá z něj ta pravá rodinná atmosféra, to vše je podtrhnuto kompletní vkusnou rekonstrukcí s myšlenkou energetické udržitelnosti v podobě nízkých nákladů na bydlení. To není sen, ale realita! Mám tady pro Vás ke koupi jeden úžasný rodinný domek v Krnově na ulici Partyzánů.

Dům prošel kompletní venkovní i vnitřní rekonstrukcí. Fasáda je zateplená, okna jsou plastová, krytina střechy je plastová břidlice a živičné pásy. Dále se vybudovala velká sluneční venkovní terasa v patře a druhá venkovní terasa, na kterou vcházíte přímo velkým francouzským oknem z kuchyně. Vnitřní rekonstrukce byla opravdu nákladná. Vyměnilo se prakticky vše, podlahy jsou vinylové, elektřina je v mědi, voda a odpady jsou v plastu, omítky jsou nové, snižované stropy, nová koupelna je opatřena velkým sprchovým koutem.

Majitelé mysleli i na vlastní rozmazlování. Vybudovali úplně nové zázemí v patře, které slouží k relaxaci a odpočinku. Prostor je opatřen sprchovým koutem, místem pro vířivku, malou tělocvičnou a velkým úložným prostorem, kde mohou přespat návštěvy.

Kolem domu je malá zahrada, proto je dům určen pro nenáročné, kteří ocení pohodlí, bez velkého starání se o zahradu. Kdyby přece jen Vám však zahrada chyběla. Současní majitelé mají v pachtu od obce zahradu cca. 50 m od domu, kde se již můžete realizovat se zahradničením, nebo hraním s Vašimi dětmi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krnově.