Prodej bytu 2+kk, Chýně, Ecksteinova, 54 m2

Ecksteinova, Chýně

6 700 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 31 930 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaEcksteinova, Chýně
ID290924
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná54 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Chýni

Popis

Dovoluji si Vám výhradně nabídnout prostorný, chytře řešený, byt 2+kk se zahrádkou a vlastním parkovacím stáním. Byt je ideální volbou pro jednotlivce / pár či menší rodinu, a to především z důvodu umístění v přímém sousedství parku, zelené části obce Chýně.

Tato část Chýně je v sousedství školních a předškolních zařízení s množstvím parků a veškerým potřebným zázemím. V dochozí vzdálenosti je Billa s lékárnou i bankomatem. V Chýni však naleznete různé druhy restaurací, kavárny, poštu, lékaře a množství sportovišť a hřišť nejen pro děti. Pro větší nákupy je možno využít nedaleké Rudné, případně nákupní zóny v Praze na Zličíně.

Chýně je obklopena zelenými pásy s potokem i rybníky, ideální pro pravidelné procházky se psem. Cyklisté si mohou vybrat z palety možností cest po méně frekventovaných cestách.

Bytová jednotka 2+kk s okny a předzahrádkou orientovanou na JV je součástí 5 podlažního bytového domu s dobře fungujícím společenstvím vlastníků.
BYT se skládá z těchto částí:
obývací pokoj s kuchyňským koutem 25.2 m2, pokoj 16.2 m2, předsíň 5.2 m2, koupelna s WC 4.5 m2 a sklepní kóje 2.2 m2 (ve výlučném užívání).
Nový majitel bude též vlastníkem těchto pozemků:
předzahrádka 34 m2 (druh pozemku: zahrada)
parkovací stání 12 m2 (druh pozemku: ostatní plocha)

Protože se jedná o stavbu z roku 2017, nebylo třeba žádných výrazných oprav. SVJ i tak postupně akumuluje tomu odpovídající fond oprav. O vytápění je postaráno regulovanými elektrickými konvektory a ohřev vody zajišťuje elektrický bojler, který je umístěný v prostorách koupelny. Dům, dle přiloženého PENB, splňuje energetickou třídu B.

Tento byt je ideální pro někoho, kdo chce bydlet v těsné blízkosti Prahy, ale rád si užije zeleň, která tuto lokalitu těsně obklopuje.
Pro další informace volejte kdykoliv. V případě zájmu Vám ochotně pomůžeme i s výběrem ideálního financování přímo pro Vás. Těším se na shledanou s Vámi při prohlídce bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Chýni.